banner175
Devecioğlu'ndan iftara davet
Cumhur İttifakı AK Parti Honaz Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ne bir kez daha ulaşmanın mutluluğunu hep beraber yaşadıklarını söyledi. Kadir Gecesi’nde (31 Mayıs 2019 Cuma) Afşinbey Mahallesi'ndeki Honaz İlçe Otogarı önünde düzenleyecekleri iftara tüm hemşehrilerini davet eden Devecioğlu, “Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecemizi idrak edeceğimiz bu mübarek günde, tüm hemşehrilerimi kuracağımız iftar soframıza bekliyorum" dedi. Başkan Adayı Devecioğlu, “11 ayın sultanı ramazan ayımızı bin aydan daha hayırlı mübarek Kadir Gecemiz ile uğurluyoruz. Kadir Gecemiz Honazımıza, Denizlimize, ülkemize ve tüm İslam alemine güzellikler ve huzur getirsin. Bu güzel akşamda çok kıymetli hemşehrilerimiz ile aynı sofrada buluşmaktan büyük bir mutluluk duyacağız" dedi.

Kadir Gecesi’nin bereketini paylaşalım
 
Kadir Gecesi vesilesiyle tüm hemşehrileriyle bir arada olmanın mutluluğunu yaşayacaklarını kaydeden Devecioğlu, "Honazımızın, Denizlimizin ve ülkemizin yarınları inşallah birlik, beraberlik ve kardeşlik ülküsü içerisinde var olacak. Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum,  birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Sofralarımızdan bereket, camilerimizden ezan sesi eksik olmasın. Tüm hemşehrilerimizi bu güzel gönül soframıza bekliyoruz. Kadir Gecesi’nin bereketini hep birlikte paylaşalım" ifadelerini kullandı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli'de yetiştirilen "Honaz kirazı"...
Denizli'nin Honaz ilçesinde yetiştirilen Honaz kirazı için Türk Patent ve Marka Kurumunca coğrafi işaret...

Haberi Oku