banner175
Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu'ndan çevreci seçim kampanyası
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çevre, görüntü ve gürültü kirliliğine neden olan seçim kampanyalarının artık terk edilmesi gerektiği yönündeki açıklamaları Honaz’da karşılık buldu.
Honaz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu, kağıt israfını ve çevre kirliliğini ortadan kaldıracak bir adım atarak, projelerini dijital platforma taşıdı.
 
DEVECİOĞLU’NDAN DİJİTAL KAMPANYA
ortaksevdamizhonaz.com internet adresine yüklenen dijital görselde projeler her detayına kadar ayrıntılı bir şekilde tanıtılıyor. Hazırlanan proje görselinde, teknolojinin en son olanakları kullanıldı. Dijital broşürü incelemek isteyen, tıpkı elinde sayfalar halinde basılı kâğıt varmış gibi, sayfaları çevirerek okuyabiliyor. Ayrıca proje görsellerinin üzerindeki “video play” işaretine dokunulduğunda projelerin 3 boyutlu görüntüleri sesli anlatım eşliğinde izlenebiliyor. Dijital broşür hem masaüstü bilgisayarlar, hem de cep telefonları aracılığıyla kolaylıkla incelenebiliyor.
 
“İLKLERİ YAPMAK BİZİM İŞİMİZ!”
Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da çağrısını dikkate alarak seçim kampanyalarına yön verdiklerini belirterek, “Her seçimde, her görev dönemimizde vatandaşlarımıza yenilikler sunmayı ilke ve gelenek haline getirdik. Bu seçim kampanyamızı da yenilikçi anlayışımızla şekillendirdik. Onbinlerce broşür, el ilanı bastırmak yerine, çevreci bir anlayışla dijital broşür hazırladık. Böylelikle hem oluşacak çevre kirliliğinin, hem ağaçların kesilmesinin önüne geçmek istedik. Aynı zamanda israfa karşı duruşumuzu da ortaya koymuş olduk. Artık her evde bilgisayar, herkesin elinde cep telefonu var. Hal böyleyken çağın gereklerini yerine getirmekten geri durmamak gerekiyor. Dijital proje kataloğumuz, profesyonel bir ekip tarafından hazırlandı. Cep telefonlarında ve bilgisayarlarda kolayca kullanılabiliyor” diye konuştu.
 
HİZMET İÇİN PROJE, PROJE İÇİN VİZYON LAZIM!
Honaz’ın gelişmesine hız vermek için yeni dönemde uygulayacakları birçok proje hazırladıklarını belirten Başkan Turgut Devecioğlu, “Bugüne kadar Honaz’ımızın kronikleşmiş, müzmin sorunlarını çözmek için uğraş verdik. Önceden oluşmuş bir yapı üzerinde hizmet üretmenin, bir anlamda ameliyat yapmak zorunda olmanın sıkıntılarıyla mücadele ettik ve Allah’ın izniyle alnımızın akıyla üstesinden geldik. Artık Honaz’ın önü açıktır. Bundan sonraki dönemde Honaz’a daha hızlı ve daha çok hizmet etmenin yollarını açtık. Bunun için de projeler hazırladık. Çünkü hizmet etmek için proje gereklidir. Proje yapabilmek de vizyon ve birikim ister. Honaz’daki değişimle vizyon sahibi olduğumuzu ispatladık. 15 yıllık hizmet dönemimiz de birikimli olduğumuzun kanıtıdır. Hemşehrilerimiz rahat olsunlar. Honaz’ın bundan sonraki dönemde ihtiyacı olan projeler, tecrübe ve kadro bizdedir” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli'de yetiştirilen "Honaz kirazı"...
Denizli'nin Honaz ilçesinde yetiştirilen Honaz kirazı için Türk Patent ve Marka Kurumunca coğrafi işaret...

Haberi Oku