banner175
Honaz'da da yüzme bilmeyen kalmayacak
Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent merkezinde hayata geçirdiği yüzme havuzu projeleri hızla devam ederken, ilçelerde yapılacak kapalı yüzme havuzları da yükselmeye devam ediyor. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın açıkladığı 121 Dev Proje arasında yer alan 7 yüzme havuzundan biri olan Honaz Kapalı Yüzme Havuzu inşaatı başladı. Honaz'ın Afşınbey Mahallesi'nde kısa süre önce temeli atılan tesis 2 bin 200 metrekare alana inşa edilecek. Yüzme havuzu içerisinde 1 adet yarı olimpik yüzme havuzu, 1 adet eğitim havuzu, 2 adet spor salonu ve 1 adet de kafe yer alacak. Tamamlandığında Honaz’ın en önemli spor kompleksi olacak olan Honaz Kapalı Yüzme Havuzu, bölgenin de önemli bir cazibe merkezi haline gelecek.
 

Ücretsiz yüzme kursları verilecek
 
"Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak" sloganıyla çıktıkları yolda Honaz’daki yatırımların da hızla devam ettiğini belirten Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Sözünü verdiğimiz Honaz Kapalı Yüzme Havuzumuzun inşaatına başladık. Kısa sürede tamamlayıp Honazlı hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Bu tesisimiz tamamlandığında öğrencilerimiz, gençlerimiz, hanım kardeşlerimiz ve arzu eden herkes ücretsiz olarak hem kurs alacaklar hem de yüzme imkanına kavuşacaklar. Honaz’da yüzme bilemeyen kalmayacak" dedi.
 
Tesis bölgeye de hitap edecek
 
Tesisin sadece Honaz’a değil bölgeye de hitap edeceğini vurgulayan Başkan Zolan, "İçerisinde 2 havuzumuzun ve spor salonlarımızın bulunacağı spor kompleksimizde yüzme sporunun dışında da farklı branşlarda spor kursları verilecek. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun" diye konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli'de yetiştirilen "Honaz kirazı"...
Denizli'nin Honaz ilçesinde yetiştirilen Honaz kirazı için Türk Patent ve Marka Kurumunca coğrafi işaret...

Haberi Oku