banner175
Honaz MYO turuncuya boyandı
Honaz Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler programı öğrencileri tarafından Honaz Meslek Yüksekokulu bahçesinde düzenlenen etkinliğe öğrenciler ve akademisyenler turuncu kıyafetler ve aksesuarlarla katıldı. Okul bahçesini ve okul içerisindeki çeşitli alanları turuncu balonlar ve çiçeklerle süsleyen öğrenciler okul bahçesindeki bankları ve çöp kovalarını turuncuya boyadılar. Etkinlik çerçevesinde şiddeti kınayan pankartlar açan öğrenciler beyaz tişörtlerinin üzerine turuncu renkli el baskısı yaparak kampanyaya destek verdiler.
Kampanya çerçevesinde bir açıklama yapan Pamukkale Üniversitesi Honaz Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Burak Çamurdan “ Şiddetin bir güç göstergesi olmadığını psikolojik, ruhsal, sosyal ve kültürel bir problem olduğunu ifade etti. Ayrıca kadınların erkeklerden daha güçlü bir iradeye sahip olduğunu, onların irade gücünün erkeklerin fiziksel gücünden daha üstün olduğunu ifade eden Çamurdan, etkinliği düzenleyen öğrencileri kutladı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli'de yetiştirilen "Honaz kirazı"...
Denizli'nin Honaz ilçesinde yetiştirilen Honaz kirazı için Türk Patent ve Marka Kurumunca coğrafi işaret...

Haberi Oku