banner175
Honaz'da kayıp iki gencin durumu bilmeceye dönüştü
Honaz’da 30 Haziran’da kaybolan Soner Kızılırmak’ın ardından 18 Ekim’de de Murat Uğur Pınarbaş’ın kaybolması sonrası ailelerin ATV’deki Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurmuş ve kayıplar dört koldan aranmaya başlamıştı.
 
Ölü ya da diri bulunamayan gençlerle son görüldüğü belirtilen Fatih B. polis tarafından yakalanıp sorgulanmış ve adli kontrol şardıyla serbest bırakılmıştı.
 
Yaşanan bu gelişme sonrası yeniden ATV’de yayınlanan Müge Anlı’nın programına katılan Kamil ve Fadime Pınarbaş, kayıp olan çocuklarını kendilerine getiren ya da yerini söyleyene 100 Bin TL ödül vereceğini söyledi.
 
Hatta Kamil Pınarbaş, serbest kalan Fatih B.’ye de seslenerek oğlunun yerini biliyorsa ve söylerse 100 Bin TL ödülü ona bile verebileceğini söyledi. Fatih B.’nin serbest kalması sonrası iddia edilen ve Honaz’da 8 kişilik ölüm listesinde bulunan diğer 6 kişinin tedirginliği ise hat safhaya ulaştı. Bununla birlikte Fatih B. Gözaltına alındıktan sonra Cinayet Masası ekiplerince Honaz’da gözaltına alınan diğer 2 kişi de adliyeye sevk edildikten sonra serbest kaldı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli'de yetiştirilen "Honaz kirazı"...
Denizli'nin Honaz ilçesinde yetiştirilen Honaz kirazı için Türk Patent ve Marka Kurumunca coğrafi işaret...

Haberi Oku