banner175
Honaz'da seçimin yenilenmesi kararı: Neden iptal oldu, taraflar ne diyor?
Cumhuriyet Halk Partisi Adayı Yüksel Kepenek’in önce 8, itirazlar sonucunda da 1 oy farkla kazandığı seçimlerin tekrarlanması kararı kentte yankı uyandırdı. Ak Parti’nin yaptığı itirazı değerlendiren Yüksek Seçim Kurulu’nun Kocabaş Cezaevinde kalan ve ‘kısıtlı seçmen’ diye adlandırılan seçmenlerin oyları nedeniyle seçimi iptal ettiği öğrenildi.
 

AKBABA: YSK’YA NOKTA ATIŞI İTİRAZ EDİLMİŞ
CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, D20Haber.com’a yaptığı açıklamada, “Kısıtlı seçmen konusunda itiraz yapanlar sanki nokta atışı yapmış” derken, “Seçmen listeleri askıya çıkmış ancak buna şerh konulmamış. Tutanaklarda da şerh yok. Ancak cezaevinde bulunup oy kullanmaması gerektiği halde bazı seçmenlerin oy kullandığı iddiası var. O isimler bulunarak YSK’ya itiraz edilmiş. Buğünden başlamak üzere seferberlik ilan ettik, seçimi tekrar kazanacağız” dedi.
 

FİLİZ: SADECE BAŞKANLIK SEÇİMİ…
Denizlihaber.com’a konuşan Ak Parti İl Başkanı Necip Filiz ise “Aradaki farkın 1 oy olması ve kısıtlı seçmen sayısının ise bundan fazla olması seçimlere doğrudan etki eder düzeyde. Biz de hukuki hakkımızı kullandık” dedi. Filiz, Honaz’da yalnızca başkanlık seçimlerinin tekrarlanacağını, diğer sonuçların aynı kalacağını da söyledi.
 

KEPENEK: HAKKIMIZI ÇALDINIZ
Öte yandan CHP’nin adayı Yüksel Kepenek, sosyal medya hesabından, “Hakkımızı çaldınız. Hakkımızı alacağız... Bizi durduramayacaksınız... Arkadaşlar yeniden başlıyoruz. Hazır mısınız?” diye yazdı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli'de yetiştirilen "Honaz kirazı"...
Denizli'nin Honaz ilçesinde yetiştirilen Honaz kirazı için Türk Patent ve Marka Kurumunca coğrafi işaret...

Haberi Oku