banner175
Honaz'daki seçimler 2 Haziran'da yenilenecek
AK Parti, 8 oy farkla Honaz seçimlerini kaybedince, önce İlçe Seçim Kurulu’na itiraz etti. 80 sandıktan 41’indeki oylar yeniden sayıldı, fark 8’den 3’e düştü. Ama kazanan değişmedi. Bunun üzerine AK Parti bu kez İl Seçim Kurulu’na geçersiz oyların yeniden sayılması için bir itiraz daha yaptı. İtiraz üzerine İl Seçim Kurulu, 13 sandıkta geçersiz oyları yeniden inceleme kararı aldı. AK Parti’nin itirazı ettiği 6 sandıkta Turgut Devecioğlu 1 oy ile öne geçti.
 
Ancak bu kez de CHP’nin itirazı ile 7 sandık açıldı ve geçersiz oylar incelendi. Bu sandıktan 2 geçersiz oy CHP hanesine yazıldı ve 1 oy farkla seçimin galibi yine CHP adayı Yüksel Kepenek olmuştu.
 
AK Parti yine bu duruma itiraz ederek bu kez itirazını YSK’ya iletti. YSK, Honaz’daki seçimi iptal ederek Belediye Başkanlığı seçiminin tekrarlanmasına karar verdi.
 
AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, sosyal medyadan yaptığı açıklamada YSK’nın 2 Haziran’da Honaz seçimlerinin yenilenmesi kararını verdiği söyledi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli'de yetiştirilen "Honaz kirazı"...
Denizli'nin Honaz ilçesinde yetiştirilen Honaz kirazı için Türk Patent ve Marka Kurumunca coğrafi işaret...

Haberi Oku