banner175
Honaz'ın başarılı öğrencilerine teşekkür
Honaz Kaymakamı Zafer Öz’ün öncülüğünde 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında liselere yerleştirme ve üniversite sınavlarında başarılı olan öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.
 
Honaz Kaymakamı Zafer Öz, merkezi yerleştirme sınavlarında başarılı olan öğrenciler, Kızılyer Hüseyin Avni Özden Ortaokulu öğrencisi Suna Çetin, Kaklık Ortaokulu öğrencisi Ekrem Yavuz, Honaz Belediyesi Ortaokulu öğrencisi Hacer Gamze Özcan ile Himmet Nimet Özçelik Anadolu Lisesi öğrencileri Ayşegül Kıymaz, Ayşenur Kızılhan, Nilay Avcı ve İlke Özgenç’e başarı belgesi ile birlikte bisiklet hediye etti.
 
Üniversiteyi kazanan öğrencilere başarılı olmak için nasıl çalıştıkları ve Fen Lisesini kazanan öğrencilere de ileride sahip olmak istedikleri meslekler hakkında söz hakkı verildi.

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli'de yetiştirilen "Honaz kirazı"...
Denizli'nin Honaz ilçesinde yetiştirilen Honaz kirazı için Türk Patent ve Marka Kurumunca coğrafi işaret...

Haberi Oku