banner175
Jandarmadan miniklere trafik eğitimi
Honaz İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı jandarma trafik ekipleri ve motor timleri, görev sahası içinde yer alan Karateke İlkokulu'nda öğrencilere uygulamalı trafik eğitimi verdi. İlkokul öğrencilerine trafik konulu sinevizyon gösterimi eşliğinde trafik kuralları anlatılırken, okul bahçesinde uygulamalı trafik dersi verildi. Trafik bilincini oluşturmak amacıyla verilen trafik seminerlerinde öğrencilere, trafik ışık, işaret ve levhaları, yaya yollarını kullanma, öğrenci servislerine inme - binme, okul servis güvenliği, karşıdan karşıya geçme, emniyet kemerinin kullanımı ve önemi ile genel trafik kuralları ile ilgili bilgiler aktarıldı. Honaz İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı jandarma trafik ekipleri ve motor timleri, ülkemizde trafik kazalarının neredeyse yüzde 98'inin insan hatalarından kaynaklandığını öğrencilere anlattı. Öğrencilere trafik kurallarına her zaman uymaları gerektiklerini hatırlatan ekipler, yürürken mutlaka yaya yolunu kullanmalarını, trafik ışık, işaret ve levhalarına uymalarını istedi.
 
Honaz İlçe Jandarma Komutanlığı, görev sahası alanındaki okullarda trafik seminerlerinin belirli zamanlarda devam edeceğini belirtti. DHA
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli'de yetiştirilen "Honaz kirazı"...
Denizli'nin Honaz ilçesinde yetiştirilen Honaz kirazı için Türk Patent ve Marka Kurumunca coğrafi işaret...

Haberi Oku