banner175
Kablo hırsızlığı şüphelisi çift tutuklandı
Denizli İl Jandarma Komutanlığı, Honaz ilçesi Kocabaş Mahallesi ile çevresindeki mahallelerde telefon ve internet kabloları ile demir kapakların çalınmasıyla ilgili soruşturma başlattı. Hırsızlık gerçekleştirilen bölgelerde araştırma yapan jandarma ekipleri, inceledikleri güvenlik kamera kayıtlarında, kabloları ve kapakları Kemal E. ile eşi Fatma E.'nin çaldığını tespit etti. Jandarma ekipleri, geçen pazartesi günü düzenledikleri operasyonla, çifti çalınan kablolarla birlikte Kocabaş Mahallesi'nde yakaladı. Gözaltına alınan Kemal E. ile eşi Fatma E., sevk edildiği adliyede tutuklandı.
 
Tutuklanan Kemal E.'nin amcasının oğlu Kemal E. (25) de, dün jandarma ekipleri tarafından uyuşturucu madde sattığı iddiasıyla gözaltına alındı. Şüphelide 10 gram eroin ve 5 uyuşturucu hap ele geçirildi. Adliyeye sevk edilen Kemal E. de tutuklandı. DHA / Ramazan ÇETİN
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli'de yetiştirilen "Honaz kirazı"...
Denizli'nin Honaz ilçesinde yetiştirilen Honaz kirazı için Türk Patent ve Marka Kurumunca coğrafi işaret...

Haberi Oku