banner175
Kaklık'ta 55 konut sahibini buldu
Honaz Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve işbirliği ile Honaz’ın Kaklık Mahallesinde başlatılan 110 konutluk projenin kura çekimi gerçekleştirildi. Honaz Belediyesi Düğün Salonunda düzenlenen kura çekiminde 55 konut için hak sahipleri noter huzurunda belirlenmiş oldu.  Kura çekimi büyük bir heyecan içerisinde gerçekleşti. Kurada adı çıkan vatandaşlar büyük bir sevinç içerisinde salondan ayrıldılar. İlçenin Kaklık Mahallesi TOKİ Evleri projesinin 3+1 ve 2+1 tipindeki dairelerden meydana geldiği ve projede yer alan dairelerin zemin dâhil dört katlı olarak inşa edildiği belirtildi.
 
VATANDAŞLARIMIZIN KALİTELİ BİNALARDA YAŞAMASINI ÖNEMSİYORUZ
Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, "TOKİ ve Belediyemiz işbirliği ile Kaklık Mahallemizde başlattığımız 110 konuttan oluşan bir projeydi ve bugünçekilişini gerçekleştirdik. İlk etapta 55 konutun hak sahipleri noter huzurunda belirlendi. Toplam yedi bloktan oluşan projenin inşaatı hızla devam ediyor. Honazımızın birçok bölgesinde modern konut alanları oluşturarak, vatandaşlarımızın kaliteli binalarda yaşamasını önemsiyoruz. Kuramızın hayırlı olmasını diliyor, vatandaşlarımıza yeni evlerinde sağlık ve huzur dolu bir yaşam temenni ediyorum" diye konuştu.
 
EV SAHİBİ OLMAK İSTEYENLER İÇİN ÇOK GÜZEL BİR DUYGU
Çekilişle ev sahibi olmaya hak kazanan Zehra Akyol, ilk defa başvuruda bulunduklarını belirterek, ’’Ev sahibi olmak isteyenler için çok güzel bir duygu. Uygulama da güzel.İnşaallah ev sahibi olacağız. Bu imkânı bizlere sunan Belediye Başkanımız Turgut Devecioğlu’na çok teşekkür ediyoruz” dedi. Hak sahiplerinden Fatih Deveci adlı vatandaşta mutlu olduklarını belirterek; “Allah’a şükürler olsun, kurada ev çıktı. Başarılı bir proje, bu şartlarda ev sahibi olmak büyük nimet. Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli'de yetiştirilen "Honaz kirazı"...
Denizli'nin Honaz ilçesinde yetiştirilen Honaz kirazı için Türk Patent ve Marka Kurumunca coğrafi işaret...

Haberi Oku