banner175
Kaklık'ta Suriyelilerin karıştığı kavga sonrası mahallede gerginlik
Honaz’a bağlı Kaklık mahallesinde akşam saatlerinde Suriyeli bir grup genç ile Kaklıklı gençler arasında başlayan gerginlik gece saatlerine doğru tırmandı. İddiaya göre; mahalle merkezinde bir grup Suriyeli genç ile Kaklıklı gençler arasında sözlü atışma yaşandı.
 
Tartışmanın büyümesi üzerine Suriyeli bir genç, Kaklıklı gence yumruk attı. Ardından ortalık karıştı. Olayı duyan bazı gençlerin olay yerine gitti. Suriyelilerden bazıları kaçarken, Kaklıklılar 4 genci jandarmaya teslim etti.
 
Ancak kalabalık daha da arttı. Kaklık’ta kiraladıkları evde oturan Suriyelilerin mahallelerinden gitmesini isteyenlerin sayısının artmasıyla bölgeye takviye jandarma ekipleri gönderildi. 50’ye yakın jandarma bölgede güvenlik önlemi alırken, mahalleli Suriyeli ailelerin tahliye edilinceye kadar dağılmayacağını söyleyerek mahalle meydanından ayrılmadı.
 
Denizliguncel.com’un telefonla ulaştığı Kaklık Muhtarı Murat Tuğlu, ailelerin tahliye edileceği bilgisinin kendilerine verildiğini söylerken, “İstenmeyen bir olay yaşandı. Jandarma gerekli önlemleri aldı. Hemşerilerimi sağduyulu olmaya davet ediyorum” dedi.

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
teknodrom 5 yıl önce

kendi memleketimizde rezil oluyoruz. rezil edenler utansın. anlıyoruz ki suriye boşuna karışmamış zaten halkı karışık.

Misafir Avatar
m. TURGUT 5 yıl önce

ülkeleri̇nde güvenli̇ bölgelere yerleşti̇ri̇lsi̇n. yeter artik .. ülkemi̇zde huzur kaçirmasinlar...... mi̇safi̇rli̇kleri̇ çok uzadi..

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli'de yetiştirilen "Honaz kirazı"...
Denizli'nin Honaz ilçesinde yetiştirilen Honaz kirazı için Türk Patent ve Marka Kurumunca coğrafi işaret...

Haberi Oku