banner175
Kimi meteor, kimi uçak düştü, dedi; Honaz uyumadı
Honaz’ın Karateke Mahallesi’nde meydana geldi. DenizliAktüel.com’dan Deniz Tokat’ın haberine göre; mahallede yaşayan bazı vatandaşlar, gece karanlığında parlak bir ışık gördü. Yine vatandaşlar tarafından bölgeye parlak bir cismin düştüğü iddiası üzerine ilçede panik yaşandı. Jandarma ve Polis ekipleri kısa süre içerisinde harekete geçti. Bölgeye intikal eden ekipler, belirlenen noktalarda yaklaşık 4 saat arama tarama yaptı. Kısa süre içerisinde sosyal medyada gündeme gelen olayda Honaz’a uçak ya da meteor düştüğü iddiaları ortaya atıldı.
 
Olayla ilgili bilgi veren Karateke muhtarı Murat Demir, “Biz bir şey görmedik. Birisi attı bir yalan… Dün mahallede bazı vatandaşlar parlak bir ışık, bir cisim görmüş. Bu cismin düştüğünü ihbar etmiş. Herhangi bir gürültü de duyulmamış. Saat 02.00’ye kadar Gedemen Mevkii’nde aramalar yaptık. Herhangi bir ize rastlanmadı. Arama çalışmaları da sona erdi” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli'de yetiştirilen "Honaz kirazı"...
Denizli'nin Honaz ilçesinde yetiştirilen Honaz kirazı için Türk Patent ve Marka Kurumunca coğrafi işaret...

Haberi Oku