banner175
Milletvekili Ök'ten Devecioğlu'na tam destek
Ak Parti Denizli Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Nilgün ÖK, Cumhur İttifakı AK Parti Honaz Belediye Başkan adayı Turgut Devecioğlu’na destek turlarına devam ediyor. Honaz’ın en önemli markalarından olan Kiraz toplayan çiftçilerle bir araya gelen Milletvekili ÖK, “Denizlimizin incisi, Honazımızın gözbebeği kirazımızın hasat mevsiminde çiftçilerimizi ziyaret ederek, hayırlı hasatlar, bereketli mahsüller diledik. Göreve geldiği ilk günden itibaren Honazlı hemşehrilerimiz ve çiftçilerimiz için gece gündüz demeden çalışan Turgut Devecioğlu Başkanımızın yanındayız. İnşallah Honazlı kardeşlerimizin teveccühü ile 2 Haziran’da Turgut Devecioğlu başkanımız hizmet destanlarına kaldığı yerden devam edeceğine tüm kalbimle inanıyorum” diye konuştu.
 
HÜKÜMETİMİZ HER ZAMAN ÇİFTÇİLERİMİZİN YANINDA
AK Parti Denizli Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Nilgün ÖK, AK Parti iktidarının 2002 yılından bu yana Türkiye’de tarım ve çiftçiliğin gelişmesi adına çok önemli reformlar yaptığına dikkat çekti. Milletvekili ÖK, “Hükümetimiz her zaman çiftçilerimizin yanında, üretimi destekleyen pek çok önemli destek ve programlar ile ülkemizin artı değer kazanmasına vesile olmaktadır. Bu bağlamda yerel seçimlerde partimizin ve Cumhur İttifakımızın adayı olan Turgut Devecioğlu Başkanımız ile Honazlı hemşehrilerimiz daha çok üretmeye ve ürettiği ürünü layıkıyla pazarlama şansına sahip olmaya devam edecek” diye konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli'de yetiştirilen "Honaz kirazı"...
Denizli'nin Honaz ilçesinde yetiştirilen Honaz kirazı için Türk Patent ve Marka Kurumunca coğrafi işaret...

Haberi Oku