banner175
Olaya karışan iki Suriyeli aile Kaklık'tan gönderildi
Honaz’ın Kaklık mahallesinde dün akşam Suriyeli ve Kaklıklı gençlerin kavgası sonrası yaşanan gerginlik şimdilik yatıştı. Suriyeli gençlerin Kaklıklı gençleri yumruklamasıyla başlayan ve mahalleliyi ayağa kaldıran olay sonrası gergin bir gece yaşanmıştı. Kaklıklılar, Suriyelilerin mahalleden gönderilmesini isteyerek meydanda toplanmıştı.
 
Jandarmanın geniş güvenlik önlemleri aldığı olay sonrası bu sabah, kavgaya karışan Suriyelilerin fertlerinin bulunduğu aileler mahalleden götürüldü. Denizli Göç İdaresi Müdürlüğü ekiplerinin geldiği mahallede iki aile jandarma nezaretinde başka şehre nakledildi.
 
Kaklık Muhtarı Murat Tuğlu, kaymakamlığa vekalet eden Çardak Kaymakamının mahalleye gelerek ilgililerle toplantı yaptığını söyledi. Tuğlu, “Dün akşamdan sonra mahallemiz şimdilik sakin. Önemli olan mahalle halkımızın huzuru ve güvenliğidir. Bize zaman içinde, tüm Suriyelilerin mahalleden gönderileceği söylendi. Biz de bu sözün takipçisi olacağız. Olayın hemen ardından mahallemizde gerekli önlemleri alan jandarmamıza ve sağduyulu vatandaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli'de yetiştirilen "Honaz kirazı"...
Denizli'nin Honaz ilçesinde yetiştirilen Honaz kirazı için Türk Patent ve Marka Kurumunca coğrafi işaret...

Haberi Oku