banner175
Önce Honaz
Cumhur İttifakı AK Parti Honaz Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu, yeni dönemde birbirinden özel ve yeni projeleri hayata geçirmek için bir kez daha yola çıktıklarını anımsattı. Başkan Adayı Devecioğlu, “3 Haziran sabahı Honazımız ilk günkü aşk ve heyecanla hizmet destanlarının aynı anlayışla gerçekleşeceği gözde bir yer olmaya devam edecek. Sizlerin teveccühü ile inşallah sizlere hizmetkarlık görevini yapmayı sürdüreceğiz. Honazımız huzurun, birlikteliğin,  bereketin ve bolluğun merkezi olmaya devam edecek" dedi. Honazlı tüm hemşehrilerinin sandığa giderek vatandaşlık görevlerini yapacaklarından emin olduklarını kaydeden Devecioğlu, “Tüm kardeşlerim eminim, sandık başına giderek, özgür iradeleri ile tercihlerini gerçekleştirecektir. Biz de bu kararı alıp başımızın üzerine taç edeceğiz” diye konuştu.

"Bizim için aslolan gönüllerdeki makamdır"  
 
Devecioğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bugüne dek, Honazlı kardeşlerimizle birlikte gece gündüz demeden, ihtiyaç olan ne ise hayata geçirmek için gayret ettik, hizmet ettik. İnşallah Honazımıza ve tüm mahallerimize ilk günkü aşk ve aynı heyecanla, hizmetkar olmaya devam edeceğiz. Honazımız kazanmaya devam edecek. Bizim için aslolan gönüllerdeki makamdır, aslolan  'Önce Honaz’dır."
 
"Her şey Honazımız için"
 
Başta Honaz olmak üzere Denizli'nin, ülkenin ve tüm İslam aleminin Kadir Gecesi'ni ve Ramazan Bayramı'nı tebrik eden Devecioğlu, "Şimdi söz bir kez daha Honazlı kardeşlerimin. Desteklerini bizden hiç esirgemeyen, dualarıyla yol aldığımız hemşehrilerimin, kardeşlerimin 2 Haziran’da da bize sahip çıkacağına inancım tamdır. Her şey Honazımız için, Denizlimiz için. Allah’ım birlik ve beraberliğimizi daim eylesin" ifadelerini kullandı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli'de yetiştirilen "Honaz kirazı"...
Denizli'nin Honaz ilçesinde yetiştirilen Honaz kirazı için Türk Patent ve Marka Kurumunca coğrafi işaret...

Haberi Oku