banner175
Teknik Bilimler Yüksekokulu Honaz'a taşınacak, yeni binayı belediye yapacak
Pamukkale Üniversitesi Rektörlük binasında gerçekleşen imza törenine, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Honaz Kaymakamı Turan Atlamaz, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Dal’ın yanı sıra, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Erdinç Duru, Prof. Dr. Rafet Kılınçarslan ile PAÜ Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Ali Sarı katıldı.
 
Gerçekleştirilen protokol Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ ve Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek tarafından imzalandı. İmzalanan protokolün konusu Denizli ili Honaz İlçesi Belediye sınırları içinde yer alan ve mülkiyeti Maliye hazinesine ait arsa üzerinde yapılacak olan Denizli Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Binasını kapsıyor. Protokol ile taraflar; Denizli Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu adı ile faaliyete geçecek okulun, 2020-2021 öğretim döneminde eğitime başlaması için tüm sorumluluklarını yerine getirmeyi vaat etti.
 
Pamukkale Üniversitesi, Rektörlük binasında taraflar arasında imzalanan protokolde yer alan bazı maddeler şöyle: Denizli Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Binası projesi Honaz Belediyesince ilgili kişilere hazırlatılarak, PAÜ Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı’na onaylatacak. Binanın 2020-2021 öğretim döneminde eğitime başlayabilmesi için Projelere ait tüm imalatların Honaz Belediyesince tamamlanarak Pamukkale Üniversitesine Denizli Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu adı ile devredilecek, herhangi bir isim değişikliği iki kurumun da ortak kararı ile sağlanabilecek. Denizli Teknik bilimler Meslek Yüksekokulunun yapımında belirlenen miktarlarda bağışta bulunanların isimleri; Pamukkale Üniversitesi tarafından dersliklere verilecek.
 
İmza töreninin sonunda Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Honaz Kaymakam’ı Turan Atlamaz’a plaket takdiminde bulundu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli'de yetiştirilen "Honaz kirazı"...
Denizli'nin Honaz ilçesinde yetiştirilen Honaz kirazı için Türk Patent ve Marka Kurumunca coğrafi işaret...

Haberi Oku