banner175
Başkan Osman Zolan'dan Kale'ye üniversite müjdesi
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kale ilçesinde inşaatı yarım kalan üniversite binasını Büyükşehir Belediyesi olarak tamamlayacaklarını müjdeledi. Kale ilçesinde düzenlenen AK Parti Kale İlçe Kongresi'nde bir konuşma yapan Başkan Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesinin Denizli'de ilk kez yapacağı bir yatırımın müjdesini verdi. Konuşmasının başında 15 Temmuz hain darbe kalkışması sırasında yaşananlara değinen Başkan Zolan, "15 Temmuz'da FETÖ hainlerinin ülkemizi paramparça etme girişimi çok şükür sizlerin sayesinde, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde püskürtüldü. Kale de bayrağına, devletine, milletine, vatanına sahip çıktı, en önde yer aldı. Allah'ım hepinizden razı olsun" dedi.
 
"Boynumuzun borcu"
 
Kalelilerin kendisinden bir talebi olduğunu ifade eden Başkan Osman Zolan, "İlçemizde üniversite yerleşkesinin kurulacağı Kale Meslek Yüksekokulu inşaatı yarım kaldı, tamamlanmadı. Bugüne kadar üniversite ile ilgili bina ve inşaatlarda herhangi bir ilçede Denizli Belediyesi veya Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak herhangi bir işin altına imza atmadık. Bu konuyla ilgili hiç bir bina ve inşaat yapmadık. Onun için bir yerden başlamak gerekir ve Kale'den başlıyoruz. O binayı tamamlamak bizim boynumuzun borcudur. Emaneti aldık kabul ettik. İnşallah kısa sürede ihale sürecine alıp tamamlayacağız" diye konuştu.
 
"Kale'ye ne yapsak azdır"
 
Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Kale'ye ne yapsak azdır. Kale bu davaya sahip çıkmış. Buranın insanları çalışkan, üreten insanlar. Onun için ne yapsak azdır. Allah'ın izni ile bunları yapmaya devam edeceğiz." Kale'ye güzel hizmetler yaptıklarını, verdikleri tüm sözleri yerine getirdiklerini ve getirmeye de devam edeceklerini vurgulayan Başkan Zolan, "Denizli'de ilçelere yaptığımız ilk yağmur suyu hattını Kale'ye yaptık. Hatırlıyor musunuz Kale girişini? Şimdi nasıl oldu yakıştı mı? Çok şükür ilçenin merkezinde alt yapıyı yaptık üst yapısını da tamamladık. Bundan sonra da aynı şekilde yapmaya devam edeceğiz" dedi.
 
"Sözlerimizin arkasındayız"
 
30 Mart 2014 öncesinde tüm mahallelere "Kimsenin ayağı toza çamura değemeyecek" diye söz verdiklerini hatırlatan Başkan Zolan, "Biz o sözün arkasındayız. Kilit parke taşı döşeme çalışmalarımıza devam ediyoruz. Denizli'de ne varsa Kalemizde de o olacak, demiştik. O sözümüzün arkasındayız. Yeter ki kardeşliğimiz birlik ve beraberliğimiz baki olsun, kol kola girelim, omuz omuza verelim. Mesele şahsi değil geleceğimiz, çocuklarımız, torunlarımız. Geçmişte ecdadımız, atalarımız bu ülkeyi bize bırakmak için canını vermiş, kanını vermiş. Onların ruhunu şad etmek için bugün sımsıkı birbirimize sarılmamız, bayrağımıza, vatanımıza sahip çıkmamız ve bu vatana ve millete hizmet edenlere sahip çıkmamız gerekiyor. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a sımsıkı sahip çıkmamız gerekiyor" dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Kale’de traktör yamaçtan yuvarlandı, bir...
Kale’nin İnceğiz mahallesinde zeytin bahçesini süren çiftçi Ertuğrul Yürek (58), geçirdiği kazada...

Haberi Oku