banner175
Kale üniversite binası yeni döneme hazır olacak
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kale ilçesi ile Özlüce ve Alanyurt mahallelerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devralınan Kale Meslek Yüksekokulu binasını da inceleyen Başkan Osman Zolan'a Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, AK Parti Kale İlçe Başkanı Yılmaz Baylavlı ve beraberindekiler eşlik etti. Kale’ye yeni bir üniversite binası kazandırmak için söz verdiklerini anlatan Başkan Osman Zolan, kaba inşaat halinde devraldıkları inşaatın yeni eğitim öğretim yılına hazır hale getirilmesi için çalışmaları hızlı bir şekilde sürdürdüklerini söyledi. Başkan Zolan, “Bir aksilik olmazsa 15 Eylül’de bu binayı tamamlamış ve eğitime almış olacağız. Şu anda yoğun bir çalışma var. Kalemizin arzu ettiği bir yapı, Kalemize ve üniversitemize yakışan bir bina olacak" dedi.
 
"Kalemize bir eser daha kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz"
 
Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Gençlerimiz burada eğitim alacak ve almış olduğu bu eğitimle ülkemize, Kalemize birçok güzel hizmetler yapacaklar. Mutluyuz, Kalemize bir eser daha kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah eser tamamlandığında, Kale’de öğrenci sayısı artacak. Kale’nin güzelliklerine güzellik katacak bir yapı olacak. Çalışmalarımız gece gündüz devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak, Kale ilçemize ayrı bir hediyemiz, hizmetimiz ve güzelliğimiz olacak” diye konuştu.
 
“Kale’nin istekleri bizim başımızın tacıdır”
 
Kale’de yaşayan vatandaşların talepleri doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini açıklayan Başkan Osman Zolan, “Kale’ye hayırlı olsun. Onların istekleri bizim başımızın tacıdır. Onlar istiyorlarsa biz de gece gündüz çalışır yaparız' dedik ve kolları sıvadık. Kalemiz bizim için çok önemli ve değerli. İnşallah değerinin üzerine değer katar bu üniversite binamız, Kalemize birçok güzellikler gelmesine ve ilerlemesine katkı sağlar. Biz de üzerimize düşen vazifeyi, vermiş olduğumuz sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşayacağız, şimdiden hayırlı, uğurlu olsun” dedi.
 
Başkan Zolan’a teşekkür
 
Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç ise, çalışmaları nedeniyle Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Osman Zolan’a teşekkür etti. Sağınç, “Kale Meslek Yüksekokulu’nun fiziki şartları yetersiz geliyordu. Kale halkı, üniversite öğrencilerimiz bu durumdan muzdariplerdi. Bu bina ile daha iyi, nezih bir ortamda eğitim, öğretimlerine devam edecekler. Bu hem öğrencilerimiz hem de Kale halkı için büyük bir jest oldu. Osman Başkanımıza çok teşekkür ediyor, Kale halkımıza da hayırlı uğurlu olsun” dedi.  
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Kale’de traktör yamaçtan yuvarlandı, bir...
Kale’nin İnceğiz mahallesinde zeytin bahçesini süren çiftçi Ertuğrul Yürek (58), geçirdiği kazada...

Haberi Oku