banner175
Kale'de köprü bilmecesi
Kale İlçesi’nde yapımı tamamlanan köprü, açılmadan mühürlendi. Kale Belediye Meclisi’nin geçen yıl aldığı kararla yapımına başlanan köprü, daha inşaat halindeken aşırı yağışların sebep olduğu selde yıkılmıştı.
 
Havalar düzelince inşaatına tekrar başlanan köprü için, Ak Parti’den istifa eden Bağımsız Belediye Başkanı Erkan Hayla dün yaptığı paylaşımda köprünün kullanıma hazır olduğunu duyurdu.
 
Ancak bugün akşam saatlerinde Denizli Valiliği’nin talimatıyla jandarma köprünün giriş ve çıkışlarına ip gerip mühürledi. Mühürlemenin DSİ’nin köprüden haberi olmadığı gerekçesiyle gerçekleştirildiği öğrenildi.
 
Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla, Obektif20.com’a yaptığı açıklamalarda köprünün neden kapandığını anlamadığınıı söyledi. Köprüyü seçimden önce vaat ettiğini belirten Hayla, kendi cebinden 1 milyon liraya yakın para harcadığını da iddia etti.
 


Hayla, “Köprü; geçişe hazır. Ama maalesef jandarma gelerek köprümüzü mühürledi, valilik emriyle. Gerekçe olarak DSİ’den izin alınmaması ve köprünün projesiz yapılması gösterildi. Halbuki, DSİ’nin benim bildiğim 17 – 18 yıldır bu köprünün yapımından haberi vardı. Köprü yapılırken de DSİ’nin adamları geldi gitti. Niye o zaman durdurmadılar, niye bugünü beklediler, niye köprünün bitirilmesini beklediler? Tabi devletimize boynumuz kıldan ince” dedi.
 
Köprü için cebinden para harcadığını kaydeden Hayla, “Köprüye bütün maddi imkanları kendi şahsi adıma sağladım. Durduğum evi sattım. Bu köprüyü yapmam gerekti. Kendi evimin parasıyla ve bütün dükkanlarımın geliriyle bu köprüyü yapmaya çalıştım. Şu anda 1 milyon civarında şahsi borcum var. Çekilmiş kredilerim var. Ama bitirdim, halkıma verdiğim sözü tuttum. İnşallah Devlet Su işleri de bu yanlıştan dönecektir” diye konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
teknodrom 6 yıl önce

vardır bir siyaset zaten bu milletin başına kötü siyaset en büyük belalardan biri

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Kale’de traktör yamaçtan yuvarlandı, bir...
Kale’nin İnceğiz mahallesinde zeytin bahçesini süren çiftçi Ertuğrul Yürek (58), geçirdiği kazada...

Haberi Oku