banner175
Kale'nin yeni belediye başkanı Salih Sağınç olacak
Kale Belediye Meclisi, görevden almayla boşalan başkanlık koltuğu için seçime gidiyor. AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya’nın sosyal medya hesabından duyurduğuna göre, Kale Belediye Meclisi’nin Ak Partili üyesi Mehmet Salih Sağınç Ak Parti’nin adayı olacak.
 
Kaya, “Kale Beledie Başkan adayı olarak, yapılan temayül yoklaması ve istişareler sonrası Sayın Cumhurbaşkanımızın onayı ile  M. Salih Sağınç belirlenmiştir. Kalemize hayırlı olsun” dedi, fotoğrafları paylaştı.
 
Kale Belediye meclisi 1 Haziran günü seçim yapacak ve yeni belediye başkanını belirleyecek. Meclis’te Ak Parti’nin sayıca üstünlüğünün bulunduğu meclisin seçeceği başkan 2019 seçimlerine kadar Kale’yi yönetecek.

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Kale’de traktör yamaçtan yuvarlandı, bir...
Kale’nin İnceğiz mahallesinde zeytin bahçesini süren çiftçi Ertuğrul Yürek (58), geçirdiği kazada...

Haberi Oku