banner175
Mehmet Salih Sağınç Kale'nin yeni belediye başkanı
Kale İlçesi Belediye Başkanı Erkan Hayla’nın İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alınıp uzaklaştırma almasından sonra Kale Belediyesi’nin yeni Başkanını belirlemek için toplanan Kale Belediyesi Meclisinde sürpriz aday şoku yaşandı.
 
Mericulukus.tv’nin aktardığına göre; Ak Parti Belediyesi olan Kale Belediyesinde Ak Parti Teşkilatı Meclis Üyesi Mehmet Salih Sağınç’ı aday gösterdi. Tek adayla seçime gidilmesi beklenirken bir sürpriz yaşandı ve Kale Belediyesi Meclis Üyesi ve aynı zamanda Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ramazan Coşkun, Kale Belediye Başkanlığına aday olduğunu söyledi. Bu açıklama sonrası Kale Belediyesi Meclis Üyeleri şok yaşadı. İki adayla seçime gidildi ve 8 – 7 ilk turu sürpriz aday Ramazan Coşkun aldı. İkinci tura geçildi ve bu kez 8 – 7 Mehmet Ali Sağınç aldı. Ortamın gerilmesi sebebiyle üçüncü tur oylamasına bir süre ara verildi.
 
Verilen aradan sonra tekrar seçime gidildi. Meclis üyeleri son turda 11 oy Mehmet Salih Sağınç’a, 3 oy Ramazan Coşkun’a verirken 1 kişi de eski Başkan Erkan Hayla’nın ismini yazdı. Böylelikle Kale İlçesi Belediye Başkanlığına Mehmet Salih Sağınç seçilerek yeni Belediye Başkanı olmuş oldu. Mehmet Salih Sağınç eski Gölbaşı Belediye Başkanı olarak da biliniyor.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Kale’de traktör yamaçtan yuvarlandı, bir...
Kale’nin İnceğiz mahallesinde zeytin bahçesini süren çiftçi Ertuğrul Yürek (58), geçirdiği kazada...

Haberi Oku