banner175
Parkta ölü bulunan liseli genç, gazdan zehirlenip soğuktan etkilenmiş
Alınan bilgiye göre, dün Kervansaray Mahallesi'ndeki bir parktaki yapay şelalenin beton zeminde ölü bulunan Kerem Kartiz'in (17) cenazesi, Pamukkale Üniversitesi Hastanesindeki otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından alındı.
 
Otopside çakmak gazından zehirlendiği ve soğuktan etkilenerek öldüğü belirtilen Kartiz'in cenazesi, Kale ilçesi Esankaya Mahallesi'ndeki evlerine getirildi ve helallik alındı.
 
Kartiz, Esankaya Camisi'nde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığında toprağa verildi.
 
Kale Başaranlar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencisi Kartiz'in sınıf arkadaşı Süleyman Künarcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, arkadaşını kaybettiği için üzgün olduğunu söyledi.
 
Kartiz'in ölümünü kabullenemediğini belirten Künarcı, "İyi bir arkadaşımdı. Severdim kendisini, yapacak bir şey yok." dedi.
 
Yahya Zeybek ise Kartiz'in 12 yıldır arkadaşı olduğunu ifade ederek, "Ölmeden önce çakmak gazı çektiğini söylediler. Öyle bir çocuk değildi. Kendi halindeydi, çok şaşırdık. Kimse böyle zararlı maddeler kullanmasın. Gençliğini bu şekilde heba etmesinler." diye konuştu.
 
- Olayın geçmişi
 
Denizli'nin Kale ilçesinde 2 gündür kayıp olarak aranan 17 yaşındaki Kerem Kartiz'in cesedi, Pamukkale ilçesi Kervansaray Mahallesi'ndeki bir çocuk parkının içinde bulunan yapay şelalenin bakımını yapan görevliler tarafından beton zeminde hareketsiz halde bulunmuş ve sağlık ekipleri hayatını kaybettiğini tespit etmişti. Ayrıca Kartiz'in cesedinin yanında 2 çakmak gazı tüpü bulunmuştu. DENİZLİ (AA) –
 
Kale Başaranlar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencisi Kartiz'in sınıf arkadaşı Süleyman Künarcı (sağda) ile Yahya Zeybek (sağ 2) gazetecilere açıklamalarda bulundu.



Kale Başaranlar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencisi Kartiz'in sınıf arkadaşı Süleyman Künarcı (sağda) ile Yahya Zeybek (sağ 2) gazetecilere açıklamalarda bulundu.
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Kale’de traktör yamaçtan yuvarlandı, bir...
Kale’nin İnceğiz mahallesinde zeytin bahçesini süren çiftçi Ertuğrul Yürek (58), geçirdiği kazada...

Haberi Oku