banner175
100. Yıl coşkusunu Büyükşehir Bandosu ile yaşadılar

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) kuruluşunun 100. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı vatandaşların coşkulu bir şekilde kutlaması için özel bir program hazırladı. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediye Bandosu, Türk bayrakları eşliğinde kentin dört bir yanında şarkı ve marşlar çaldı. Kovid-19 tedbirleri kapsamında maske ve sosyal mesafeye de dikkat eden bando güzergah boyunca çaldığı sevilen şarkı ve marşlarla büyük beğeni topladı. Sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle balkon ve pencerelere çıkan çocuklar başta olmak üzere çok sayıda vatandaş şarkı ve marşlara hep birlikte eşlik etti. Denizli Büyükşehir Belediye Bandosu'nu alkışlayan vatandaşlar bu yıl 23 Nisan coşkusunu evinde yaşadı.

 
Bandodan Harmandalı ve Cemilem
 
Denizli Büyükşehir Belediye Bandosu, Denizli İl Tarım Müdürlüğü-İstiklal Caddesi- 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı güzergahının bitiminde yöresel halk oyunu Harmandalı ve Cemilem'i çaldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Grubu üyeleri 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda ilk olarak Harmandalı ve daha sonra Cemilem oyunlarını oynayarak yürüyüşe renk kattı.

 
"Gelecek yıl çok daha coşkulu bir şekilde kutlayacağız"
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türk milletinin ortak iradesinin eseri olan TBMM'nin açılışının 100. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı bir kez daha gururla kutladıklarını söyledi. Kovid-19 tedbirleri kapsamında evde kalmanın önemine dikkati çeken Başkan Zolan, şunları kaydetti: "Hemşehrilerimiz bu yıl 23 Nisan coşkusunu Büyükşehir Bandomuz ile evinde yaşadı. İnşallah gelecek yıl bayramımızı çok daha coşkulu bir şekilde kutlayacağız. Bu vesilelerle 100 yıldır millet iradesinin tecelli ettiği Gazi Meclisimizin kuruluş yıldönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk, şehitlerimiz ve ilk Meclisimizi kuran mebuslarımız olmak üzere tüm kahramanlarımızı saygı ve rahmetle anıyorum."
 
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku