banner175
2019'da Büyükşehir'den zam yok
Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım Ayı Olağan Toplantısı ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü Kasım Ayı Genel Kurul Toplantısı tamamlandı. Toplantılarda, Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ'nin 2019 yılı performans programları, 2019 yılı ücret ve tarifeleri ile 2019 yılı bütçeleri görüşüldü. Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Büyükşehir DESKİ'nin 2019 yılı toplam bütçeleri ile performans programlarının kabul edildiği toplantıda Denizli Büyükşehir Belediyesinin bütçesi 855 milyon 115 Bin TL, Büyükşehir DESKİ’nin bütçesi ise 440 milyon olmak üzere toplamda 1 milyar 295 milyon 115 bin TL olarak belirlendi.
 
BAŞKAN OSMAN ZOLAN'DAN ZAM YOK MÜJDESİ
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, toplantıda 2019 yılı ücret ve tarife listeleri konusunda Denizlililere müjde verdi. Vatandaşların ev ekonomilerine katkıda bulunmak için 2018 yılında su ücretlerinde artış yapmadıklarını, 2019 yılında da aynı şekilde vatandaşların bütçelerine katkıda bulunmak ve enflasyonla mücadele kapsamında su ücretlerinde değişikliğe gidilmeyeceğini vurgulayan Başkan Osman Zolan, su ücretleri ile birlikte tüm ücret tarifelerinde de bir artışa gidilmeyeceğini açıkladı. Enflasyonla mücadele kapsamında bu kararı aldıklarını açıklayan Başkan Osman Zolan, “Biliyorsunuz 2017 yılında 2018’in bütçesini yaparken ücret tarifemizde herhangi bir artış öngörmemiştik. Bugün de maliyet anlamında artışlar olmasına rağmen 2019 yılının ücret tarifesinde herhangi bir artış yapmıyoruz” diye konuştu.
 
HİZMET DESTANINI ANLATTI
Denizli'nin büyükşehir statüsüne kavuşmasının ardından hizmet destanları yazıldığını ifade eden Başkan Osman Zolan, “Büyükşehirin kurulumundan itibaren, 19 ilçemizde gidilmedik yer, çalınmadık kapı bırakmadık. Denizlimizin en ücra noktalarına kadar hem Büyükşehir hem de ilçe belediyelerimiz hizmet götürme noktasında seferber oldu" dedi. Denizli'nin büyükşehir olması ile birlikte tüm ili kapsadığını hatırlatan Başkan Osman Zolan, "Bu gerçekten büyük bir reformdu. Büyükşehir ve ilçe belediyelerimiz, birlikte pek çok önemli sorunu çözdü. Alt yapıdan üst yapıya, köprülü kavşaklardan çevre yollarına her alanda şehrimizi artılarla donattık, birçok güzellikler yaptık.  Uzun yıllardan beri yapılmayan, 'yapılamaz' denilen işleri yaptık, sorunları çözdük, hizmet destanlarını hep beraber yazarak 4.5 yılımızı tamamladık. Başta meclis üyelerime ve tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Denizli’de yaşayan 1 milyon 20 bin vatandaşımıza da huzurlarınızda teşekkürlerimi arz ediyorum” diye konuştu.
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku