banner175
2020 Denizli Yılı logo seçiminde son 2 gün
Denizlililer, 2020 Denizli Yılı logosunu seçmek için www.denizli2020.com adresinde oy kullanmaya devam ediyor. 2020'nin Denizli yılı olarak ilan edilmesinin hemen ardından yıl boyunca tanıtım çalışmalarında ve etkinliklerde kullanılacak logo için düzenlenen anket ilk günden itibaren yoğun ilgi çekerken, bugüne kadar onbinlerce vatandaş www.denizli2020.com adresine girerek seçimini yaptı. Hazırlanan 8 farklı görsel arasından oylanan logolardan en çok oy alan 2020 Denizli Yılı logosu olarak yıl boyunca kullanılacak. Vatandaşların oylarıyla belirleyeceği logo 20 Ocak 2020 saat 20.20'de kamuoyu ile paylaşılacak.
 
Ankete yoğun ilgi
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, logo seçim anketine ilk günden itibaren yoğun bir ilgi olduğunu belirterek, katılım sağlayan herkse teşekkür etti. 2020 Denizli Yılı logosunu hep birlikte belirlediklerini işaret eden Başkan Osman Zolan, "Logo seçimimiz 20 Ocak akşamına kadar devam edecek" diyerek tüm hemşehrilerini www.denizli2020.com adresinde bulunan ankete davet etti. 
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku