banner175
5 mahallenin daha alt yapısı değişiyor; Başkan Zolan: 'Bugün bizim bayramımız'
"Büyükşehir" ile birlikte 5 bin kilometrenin üzerinde içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı döşeyerek kentin büyük bir bölümünde alt yapı sorununu ortadan kaldıran Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, 5 mahallenin daha alt yapısını sil baştan yeniliyor.



Bu kapsamda, Anafartalar, Dokuzkavaklar, Aktepe ve Karşıyaka mahalleleri ile Deliktaş Mahallesi’nin alt yapısı yapılmayan bölümünün içme suyu ve kanalizasyon hatlarını baştan aşağı değiştirerek, ilk kez yağmur suyu hatları döşeyeceği 95 milyon liralık altyapı yatırımının temel atma töreni yapıldı. Dokuzkavaklar Mahallesi'ndeki Hasan Güngör Spor Salonu yanında gerçekleştirilen törene, önceki dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Milletvekilleri Cahit Özkan, Şahin Tin, Nilgün Ök ve Ahmet Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, BBP Denizli İl Başkanı İlhami Çiçek, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.  
 


"Bugün bizim bayramımız"
 
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, "Altyapı ve üstyapının profesörleri bir araya gelmiş" diyerek başladığı konuşmasında önceki dönem Ekonomi Bakanı Zeybekci ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan'a teşekkür etti. Örki, "Biz çalışanlar olarak sonuna kadar durmadan, gayret edeceğiz. En kısa sürede bu hizmeti tamamlayacağız. Büyükşehir Belediyemiz ile beraber ve diğer siyasi büyüklerimizin destekleriyle bu bölgelerin üst yapısını muhteşem bir şekilde yapıp vatandaşlarımıza teslim edeceğiz" diye konuştu. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise sözlerine,  "Bugün bizim bayramımız, güzelliğimiz, şenliğimiz" diyerek başladı. Anafartalar, Dokuzkavaklar, Aktepe, Karşıyaka ve Deliktaş Mahallesi’nin alt yapı sorunlarının bu projeyle tamamen çözüleceğini belirten Başkan Osman Zolan,  önceki dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin, 2008 yılında Denizli Belediye Başkanlığı görevindeyken altyapı hamlesine başladıklarını belirtti. Başkan Zolan, "O günkü bakış ve anlayış, milletin derdine derman olmak ve kendi ikbalimiz için değil, şehrin geleceği için çalışmaktı. Milletimizin desteği ile duası, Allah’ın izniyle şükürler olsun hizmet etmeye devam ediyoruz" diye konuştu.
 


"Biz bu millete, Denizli’ye sevdalıyız"
 
Her zaman kendi ikbalini değil, şehrin geleceğini düşündüklerini kaydeden Başkan Osman Zolan sözlerini şöyle sürdürdü: "Bizim derdimiz kendimiz değil, şehrimizdir. Milletimiz 'sağ olsunlar' bize destek oluyor, kendilerine çok teşekkür ediyorum. Altyapı 'toz, çamur, suların kesilmesi' demek ama bittiğinde 'yıllarca sorun kalmayacak' demek. Altyapı yaptıktan sonra üste ne yapsanız yakışacaktır" dedi. 5 mahallede gerçekleştirilecek altyapı projesinin 2 yıl içerisinde tamamlanacağı müjdesini veren Başkan Osman Zolan, "Bu projenin ikinci etabının ihalesi de yarın gerçekleştirilecek. Başta Sevindik ve Sümer mahallerimizin de altyapısını yapacağız. Allah’ım imkan verirse üçüncü etabı da olacak bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.  Biz bu millete, Denizli’ye sevdalıyız" diye konuştu.   
 


"Durmak yok hizmete devam"
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevindeki hizmet anlayışının 2004 yılından beri Denizli’de olduğuna dikkat çeken Başkan Zolan, "15 yılda nereden nereye geldik. Bu saydığımız mahallelerin altyapı sorunu dışında pek bir sorunu kalmadı. Yeşil alanları, spor salonları, köprülü kavşakları ve birçok hizmetler yapıldı ve yapılmaya devam ediyor. Allah’ım yolumuzu açık etsin. Büyükşehir olduktan sonra 5 yıl içerisinde 5 bin 300 km hat döşemişiz. Buradan Çin’e kadar hat kazmış, boruları döşeyip, kapatmışız. Yaşayan şehirde, hayatın içerisinde yapmışız. Allah’ım nasip etti imkanlar içerisinde hizmetkar olmaya devam ediyoruz.  Söz vermiştik, yapıyoruz. Durmak yok hizmete devam, hep beraber güzellikleri artırarak yola devam inşallah" diye konuştu. Barış Pınarı Harekatı’nda yer alan askerlere dua eden Başkan Zolan, Türk Silahlı Kuvvetlerine muvaffakiyetler dileyerek, Türk milletinin bir ve beraber devletinin ve ordusunun yanında olduğunu söyledi.
 


"Bölgede çok büyük değişimler yaşandı"

 
Denizli Milletvekili Nilgün Ök ise, altyapı projesinin sonunun güzellikler getireceğini belirterek, yapılan çalışmalar nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti. Milletvekili Ök, "Bu bölgede çok büyük değişimler yaşandı. Bu değişimi başlatan Bakanımız Nihat Zeybekci’ye ve bu bayrağı teslim alıp, katlanarak güzel hizmetler yaptığı için Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a çok teşekkür ediyorum" dedi. Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız, Denizli’nin son yıllarda yaşadığı olumlu değişimin özellikle kent dışında yaşayanların ifadeleriyle daha net anlaşıldığına dikkat çekti. Yıldız, "Bu gurur verici bir şey. Aslan yatağından belli olur. Denizlimiz Sayın Nihat Zeybekci’nin belediye başkanlığı döneminden başlayarak, Osman Zolan Başkanımızla devam eden diğer büyükşehirler gibi şehircilik kimliği ile anılan bir il oluyor" diye konuştu.
 


"Denizli hak ettiğini aldı"

 
Denizli Milletvekili Şahin Tin, AK Parti iktidarının 18 yıldır temeller atarak ülkenin dört bir yanını imar ettiğini söyledi. Milletvekili Tin, "Denizlimizde 2004 yılı çok önemlidir. O dönemde belediye başkanımız olan Bakanımız Nihat Zeybekci ile Denizli’nin makus talihi değişti ve Denizli hak ettiğini aldı. O dönemde başkan yardımcısı olan ve daha sonra belediye başkanlığı görevini alan ağabeyimiz Osman Zolan Denizli’yi kat kat yükseltti.  Denizli sadece Türkiye’de değil, dünyanın markası haline geldi. Parmakla gösterilen illerden biri oldu, gurur duyuyoruz" dedi. AK Parti Grup Başkanvekili, Denizli Milletvekili Cahit Özkan, 2002 yılından bu yana yapılan güzelliklerin asıl mimarının milletin tercihleri olduğunu vurgulayarak,  Denizli’de ve Türkiye’nin dört bir yanında yapılan icraatlara dikkat çekti. Milletvekili Özkan, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan, dünyaya Büyükşehir Belediye Başkanı olmak için gelmiş, hizmetleri nedeniyle kendisine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.
 


"Bu şehre hep beraber hizmet ettik"

 
Önceki dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ise, 2011 yılında Denizli Belediye Başkanlığı görevini, Osman Zolan’a devrettiğinden bugüne, Başkan Osman Zolan’ın kalıcı eser bırakabilmek için tüm gayretiyle çalıştığını söyledi. Nihat Zeybekci, "19 ilçe ve 622 mahallede Büyükşehir’in hizmet ve eserlerini görüyoruz ve görmeye devam edeceğiz. Bu şehre ve bu millete hizmetkar olmayı Allah’ın bir lütfu olarak gördük. Bunun için şükrediyoruz. Bu şehre hep beraber hizmet ettik. Bu projeleri gerçekleştiren başta Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve tüm ilçe belediye başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.  Denizli Valisi Karahan, Denizli'nin alt yapısı, üst yapısı, yeşili, huzuru ve tüm güzellikleriyle Türkiye'de 81 vilayet içerisinde yaşanacak ilk 3 il arasında olduğunu belirterek, "Emeği geçenler teşekkür ediyoruz. Tabi bu işler kolay olmuyor. Ciddi kaynaklar ayrılıyor, Büyükşehir Belediyemiz yaklaşık 100 milyon liralık bir yatırımın temelini atıyor, teşekkür ediyoruz.  İnşallah en kısa zamanda bu hizmetlerin tamamlanacağına inanıyoruz. Denizli bunların hepsine layıktır" dedi. Konuşmaların ardından dualar eşliğinde önceki dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve beraberindekiler butona basarak dev altyapı projesinin temelini attı.    
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku