banner175
Akıllı kavşaklarla trafik daha hızlı ve güvenli
Denizli genelinde sürdürdüğü ulaşım projelerini birer birer hayata geçirmesinin yanı sıra hızla artan nüfus ve araç sayısına da yeni önlemler alan Denizli Büyükşehir Belediyesi akıllı kavşaklarla da trafiği daha hızlı ve güvenli hale getirmeye devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda 29 Ekim Bulvarı ile Şirinköy Yolunu birbirine bağlayan, Bahçelievler ile Merkezefendi Mahallelerinin kesişiminde yer alan Ali Dartanel Caddesi üzerinde 2 akıllı kavşakta düzenleme yaptı. Hastane Kavşağı olarak bilinen bölgenin konforlu, güvenli ve seri bir trafik akışına sahip olmasının amaçlandığı düzenleme ile 2 gidiş-2 geliş şeritli yol ve sağ-sol dönüşlere imkan sağlayan akıllı kavşak, kısa süre önce faaliyete alındı. Akıllı kavşaklarla bölgede yaşanan trafik sorunu çözüme kavuştu.
 
Trafik rahatladı
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, göreve geldikleri günden beri kentin yıllardır süregelen, kronikleşmiş bir çok sorunu çözdüklerini söyledi. Denizli'nin ihtiyaçlarını gidermeye devam ettiklerini kaydeden Başkan Osman Zolan, "Burada yaptığımız akıllı kavşak düzenlemesi sonucu, Merkezefendi ve Bahçelievler Mahallelerinin kesişimi ile 29 Ekim Bulvarı’ndan Şirinköy Yoluna akan trafik rahatladı. Kavşağı 2 gidiş 2 geliş şekline ve sağ-sol dönüşlere de imkan sağlayan bir hale getirdik. Yoğun bir şekilde kullanılan bölgemizde yapılan çalışmayla kronikleşmiş bir sorunu daha çözdük. Denizlimize hayırlı olsun" dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku