banner175
Altyapı şubatta bitiyor
Denizli Valisi Ahmet Altıparmak’ın Merkezefendi muhtarları ile yaptığı toplantıda konuşan Başkan Zolan, altyapı projelerini 2017 yılının Şubat ayında bitirmeyi planladıkları müjdesini verdi. Başkan Zolan, bu tarihten itibaren geçici olarak yapılan asfalt yamalarının kazınarak balıksırtı asfaltların yapılacağını söyledi.
 
Başkan Zolan ayrıca; kazıma sırasında ADM Elektrik, Türk Telekom ve PTT ile iletişime geçerek elektrik ve iletişim kablolarının yeraltına alınması ile ilgili çalışmalarının da tamamlanacağını sözlerine ekledi.
 
Muhtarlara su kullanımı konusunda uyarılarda da bulunan Başkan Zolan, geçtiğimiz yıl 35-40 artezyen pompasının çalışırken, bu yıl ise yağışların az olması nedeniyle su pompalarının tamamının devreye alındığını, yaşam için önemli olan suyu tasarruflu kullanılması konusunda vatandaşları bilinçlendirmelerini istedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku