banner175
Askeri saha geçiş yoluna neşter vuruluyor
Konunun görüşüldüğü meclis toplantısında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan şu bilgileri aktardı:
Kavşak noktasında ciddi bir trafik sıkışıklığı yaşanıyor. Askeri Saha Geçiş Yolu’nda trafik seri şekilde akmasına rağmen devamındaki bu kavşakta bölgedeki konut yoğunluğunun neden olduğu bir trafik sıkışıklığı yaşanıyor. Özellikle trafiğin yoğun olduğu saatlerde bu yolu kullanan vatandaşlarımız ciddi zaman kayıpları ile karşılaşıyor. Konut bölgesinde yaşayan vatandaşlarımız da hem yollarını uzatıyor hem de trafiğe takılıyor. Bu alanda yaşanan trafik kazaları gibi olağanüstü durumlarda ise yol tek şeride düşüyor ve trafik son derece ağır işliyor. Buraya yeni bir yol yapmayı planlıyoruz.”
 
Denizlihaber.com’un aktardığına göre, yeni güzergahın geçeceği bölgede cephalelik ve askeri bazı binalar var. Büyükşehir, yolu yaparken bu binaların da yeni erlerine taşınmasını sağlayacak.
 
Haberin tamamı için linki tıklayın:
http://www.denizlihaber.com/denizli/kent-genel/askeri-sahaya-yeni-yol-acilacak/
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku