banner175
Ata'nın Denizli'ye gelişinin 91. yıldönümü törenlerle anılacak
 Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Denizli’ye gelişinin 91. yıldönümü dolayısıyla çeşitli programlar düzenlenecek.
 
İlk tören 04 Şubat 2022 Cuma günü saat 10.00'da 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile başlayacak.
 
Buradaki programın hemen ardından Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 4 Şubat 1931 Denizli ziyareti ve yurt gezilerinden derlenen fotoğraf ve resimlerin bulunduğu sergi Denizli Büyükşehir Belediyesi Turan Bahadır Sergi Salonu’nda ziyarete açılacak.
 
Saat 11.00'de ise Pamukkale Üniversitesi'nden Prof. Dr. Ercan Haytoğlu, “Atatürk’ün Denizli’ye Ziyaretleri” konulu konferansını Büyükşehir Belediyesi Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda gerçekleştirecek.
 
Saat 10.00-17.00 saatleri arasında ise Atatürk Etnografya Müzesi ziyaret edilebilecek.
 
BAŞKAN ZOLAN’DAN ETKİNLİKLERE DAVET
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan 04 Şubat 1931’in Denizli için son derece önemli bir tarih olduğunu ifade ederek, “91 yıl önce bu tarihi günde Denizli halkı, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ağırlamanın sevincini yaşayarak onu bağrına basmıştır. Bu kutlu günü aynı heyecan ve ruhla yaşamak için tüm hemşehrilerimi Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Denizli’ye gelişinin 91. yıldönümü etkinlik ve programlarına davet ediyorum” dedi.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku