banner175
Atatürk'ün yolunda Cumhuriyet yürüyüşü yoğun katılımla gerçekleştirildi

Büyükşehir Belediyesi tarafından “Cumhuriyet Yürüyüşü” binlerce kişinin katılımı ile yapıldı. Bayramyeri Meydanı’ndan başlayan yürüyüş, Delikliçınar Meydanı’nda son buldu. Yürüyüşe katılan kalabalık ellerindeki bayraklar ve Cumhuriyet’e bağlılıklarını anlatan dövizlerle renkli görüntüler oluşturdu.

Bayramyeri’nde başlayan ve Valiliğe kadar süren yürüyüşe Vali Ali Fuat Atik, AK Parti Milletvekilleri Şahin Tin ve Nilgün Ök, 11. Komando Tugay ve Garnizon Komutanı Piyade Albay Cengiz Güven, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Baro Başkanı Adnan Demirdöğer, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ve vatandaşlar katıldı.

“Atatürk’ün yolunda Cumhuriyet yürüyüşü” Bayramyeri’nden bando eşliğinde başladı. Gazi Bulvarı üzerinden Delikliçınar Meydanı’na gelen kalabalığa vatandaşlar da pencerelerden ve kaldırımlardan eşlik etti.

Kalabalık, Delikliçınar Meydanı’na yaklaşıldığında daha da arttı.

Yürüyüşe katılan protokol ve vatandaşlar Delikliçınar’a ulaştığında etkinliği ikinci etabı başladı.

Burada şiirler okundu, dualar edildi.

İSTİKLAL KARŞINI OKURKEN GÖZYAŞLARINI TUTAMADI
100. Yıl Mehmetçik Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Ayşe Naz Tekeli, İstiklal Marşı’nı okuduğu sırada gözyaşlarını tutamadı. Ağlaya ağlaya İstiklal Marşı’nı bitiren Ayşe Naz, meydandakileri duygulandırdı.

Şiirin ardından konuşan Ayşe Naz, İstiklal Marşı’nın ne kadar zor şartlar altında yazıldığı biliyorum, okurken bu yüzden çok duygulanıyorum” dedi.

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku