banner175
Başkan Osman Zolan: 'Bekilli'de hizmet destanları yazıyoruz'
Denizli'nin büyükşehir olması ile birlikte 19 ilçe ve 616 mahalleye hizmet etmeye başlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent merkezi ile birlikte ilçelerde de asfalt çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda alt yapısını tamamen yeniledikleri Bekilli ilçe merkezinde sıcak asfalt çalışmalarına başladı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Bekilli ilçesinde sıcak asfalt çalışmalarını inceledi. Başkan Zolan'a Bekilli Belediye Başkanı Mustafa Çoban, AK Parti Bekilli İlçe Başkanı Abdurrahman Akdoğan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ali Aydın ve Serhat Akbulut ile daire başkanları ve beraberindekiler eşlik etti. Alt yapı çalışmaları Büyükşehir DESKİ tarafından tamamlanan Bekilli ilçe merkezindeki üst yapı çalışmalarını inceleyen Başkan Zolan, çalışanlara kolaylıklar diledi.

Muhtarlar ile bir araya geldi

Bir süre asfalt serme makinesi kullanan Başkan Zolan daha sonra Cumhuriyet ve Uşak Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla sohbet edip dertlerini dinledi. Başkan Osman Zolan, Bekilli ilçe programı kapsamında Bekilli Kaymakamı Şeyma Aktaş’a konuk olurken daha sonra Bekilli merkez ve ilçeye bağlı mahallelerde görev yapan muhtarlar ile bir araya gelerek, istek ve önerileri dinledi. AK Parti Bekilli İlçe Teşkilatı ile bir araya gelen Başkan Zolan, kongre sonrası çalışmalarını sürdüren İlçe Başkanı Akdoğan ve yönetim kurulu üyelerine kolaylıklar diledi. Başkan Zolan, daha sonra Bekilli Belediye Başkanı Mustafa Çoban’ı ziyaret ederek ilçede devam eden ve planlanan yatırım ve hizmetleri görüştü.

Önce altyapı

Başkan Zolan, "Altyapımızı baştan aşağıya yeniledik ve sonrasında Bekillili hemşerilerimizin layık olduğu üst yapımızı yapıyoruz. Bekillimize hayırlı ve uğurlu olsun. Bizler milletimize hizmet etmek için varız. Hizmetin doğrusunu yapmamız gerekiyor, kalıcı hizmetler yapmamız gerekiyor. Denizlimizin her ilçesinde olduğu gibi Bekilli’de de aynı şekilde altyapıları tamamladık ve sonrasında üstyapıya geçtik. İnşallah torunlarımızın torunlarının kullanacağı bir yol olacak burası" dedi. Bekilli’nin görüntüsüyle, yaşam kalitesiyle bir çıta daha yukarıya çıkacağını kaydeden Başkan Zolan, "Bekilli'de hizmet destanları yazıyoruz. Bekilli ilk defa böyle güçlü bir hizmeti alıyor. Bekillimiz şehir merkezimize uzak ama gönlümüzde bize çok yakın bir ilçemiz. Bugüne kadar ilçemizin birçok sorununu çözdük, bekleyen işlerimiz de var. İnşallah Bekilli Belediyemiz ile birlikte el birliği ile tüm talepleri, tüm sözlerimizi bir bir yerine getiriyoruz ve getirmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Başkan Zolan’a teşekkür

Bekilli Belediye Başkanı Çoban ise, çalışma ve hizmetlerden dolayı Başkan Zolan’a teşekkür ederek, "Gerçekten Osman Zolan Başkanımız olmasa kendi bütçemizle bunu başarma gibi bir lüksümüz yoktu. Biz seçim öncesi verdiğimiz sözlerin, Osman Zolan Başkanımızla birlikte sonuna kadar arkasındayız. Bekilli artık yıllardır ulaşamadığı bu hizmetlere ulaşacak. Bekilli’de yaşayan tüm vatandaşlarımız adına Osman Zolan Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Ara sokaklar kilit taşla buluştu, eski asbest su boruları değişti

AK Parti Bekilli İlçe Başkanı Akdoğan ise, Bekilli’nin AK Belediyecilik ile nice güzel hizmetlere ulaştığını kaydetti. Başkan Akdoğan, "Büyükşehir Belediye Başkanım Sayın Osman Zolan’a çok teşekkür ediyorum. Daha önce Bekillimizin ara sokaklarını kilit taşla buluşturmuştu. Eski asbest su borularını değiştirip, daha sağlıklı ve hijyenik su borularıyla donattı. Akabinde üst yapıya başlayarak Bekillimize AK Parti belediyeciliğinin geldiğini gösterdi. Aynı hizmetleri mahallelerimizde de gösterdiği için Allah razı olsun kendilerinden" dedi.
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku