banner175
Başkan Osman Zolan, Denizli Platformu'nu ağırladı
Denizli Sanayici, Tüccar ve İşadamları Platformu üyeleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın ev sahipliğinde Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’nda bir araya geldi. Programa, Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, Denizli Sanayici, Tüccar ve İşadamları Platformu Dönem Sözcüsü ve Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan ile Denizli Platformu üye ve temsilcileri katıldı. Platform Sözcüsü Erdoğan,  2001 yılından itibaren Türkiye’ye örnek bir oluşum olarak faaliyet gösterdiklerini belirterek, "Platform adına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan Bey’e çok teşekkür ediyorum. STK’lardan ve bizden giden her konuyla ilgili, önünde Denizli yazıyorsa, gerekenini yaptığını biliyoruz. STK'lara çok ciddi destekleri var, hepimiz Denizli için çalışıyoruz” diye konuştu.
 
"Türkiye’de böyle bir zenginlik yok"
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’nda platformu ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Denizli'nin aynı zamanda bir turizm kenti olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Turizm anlamında çok büyük imkanlarımız var. Yayla turizmi ve teleferik ile bunları bütünleştirdiğimizde, Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası'nda bir zenginlik, artı bir seçenek ortaya koyacağımızı düşündük" dedi. Başkan Zolan, şöyle konuştu: “Aydın, İzmir gibi komşu illerimizden gelen vatandaşlarımız ile Pamukkale’ye gelen turlar buraya geliyor. Burada bir zenginlik kazandırdık. İkinci kazandırdığımız zenginlik ise, Denizli Kayak Merkezimiz. Turizm çeşitliliği anlamında orada ayrı bir güzellik meydana getirdik. Bırakın Ege’yi, Türkiye’de böyle bir zenginlik yok. Kayak Merkezimiz Ege’de bir numara, Ege’nin Erciyes’i, Uludağ’ı diyoruz.”
 
“Kendi ikbalimizi değil, şehrin geleceğini düşünmek gerekir”
 
Denizli Büyükşehir Belediyesinin yatırımları hakkında da bilgi veren Başkan Osman Zolan, “Altyapı, üst yapı zor ve zahmetli işler. Belediye başkanlarının tercih etmeyeceği işlerdir. Ama bir sorun varsa üzerine gitmek lazım. Bizim bulunduğumuz mevkiler, sorunu çözmekle mükelleftir. Kendi ikbalimizi değil, şehrin geleceğini düşünmek gerekir. Şehrin kaybetmemesi gerekir. Geleceğin daha emin ve güvenli olması gerekir düşüncesiyle altyapı ve üst yapı çalışmalarına girdik. İnşallah toparlıyoruz, son birkaç ayımız kaldı. Ulaşımda da köprülü kavşaklarımız; başta Üçgen olmak üzere kısa sürede tamamlanıp, hizmete alınacak. İnşallah Denizli’de güzellikler olacak. Denizli’ye gelenler, ‘Denizli çok farklı hale geldi’ ‘2004’ten sonra değişim çok hızlı oldu’ diyor" dedi.
 
"Denizli bölgenin istikbali en parlak şehridir"
 
Denizli Valisi Karahan da, Denizli’de yaşayanların gelişmeleri ve güzelleşmeleri fark edemediğine değinerek, "Dışarıdan gelen vatandaşlarımız farklı şehirlerle kıyaslamalar yapabiliyor. Denizli’de güzel ve büyük işler yapılmış. Denizli bölgenin en ciddi, en istikbali parlak şehridir. İnşallah bizlerin desteği ve katkısıyla daha da gelişecektir” diye konuştu
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku