banner175
Başkan Osman Zolan gençlerle buluşuyor
 Denizli Büyükşehir Belediyesi, gençlere özel dolu dolu bir projeye daha imza atıyor. “Büyükşehir İle Geziyorum” adlı proje kapsamında Denizli genelinde öğrenim gören lise 11. ve 12. sınıf öğrencileri kentin doğal ve kültürel değerleri ile Büyükşehir Belediyesinin şehre kazandırdığı yatırımları görme fırsatı buluyor. Merkezefendi ilçesindeki okullarla başlayan programın ilk günü 180 kişilik öğrenci grubu ile beyaz cennet Pamukkale ve Hierapolis Antik Kenti ile başladı. Buradan Denizli Büyükşehir Belediyesinin kente kazandırdığı Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’nın muhteşem manzarası ve doğasını gören gençler daha sonra Türkiye’nin en büyüklerinden biri olan 135 bin metrekare alana kurulu Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Barınma ve Rehabilitasyon Merkezi ve Doğal Yaşam Parkı’nı ziyaret etti. 3 yılda 50 binden fazla sokak hayvanına kucak açan tesis hakkında bilgi alan gençler can dostları sevmeyi de ihmal etmedi.
 
Başkan Zolan gençlerle birlikte tiyatro izledi
 
Gençler son olarak Denizli’de bilim, kültür ve sanatın merkezi olarak hizmet veren Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’ni ziyaret etti, dev tesisi inceledi. Buradaki planetaryumda (gezegen evi) uzayın derinliklerini gören ve gök cisimleri hakkında temel bilgiler alan öğrenciler daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile bir araya geldi. Gençlerle bir süre sohbet eden Başkan Osman Zolan Fatma Yıldız Salonu’nda Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncularınca hazırlanan “Söz Sende” adlı oyunu birlikte izledi. Kahkahalar eşliğinde izlenen oyun sonunda gençlere seslenen Başkan Zolan, gençlerin sınav stresinden bir nebze de olsa sıyrılmalarını istediklerini kaydederek, “Denizli’yi bilmeden, Denizli’nin güzelliklerini görmeden ‘olmaz’ dedik” ifadelerini kullandı.
 
“Burada çok güzel gösteriler olacak”
 
Denizli’nin dillere destan doğal ve kültürel değerleri olduğunu anlatan Başkan Zolan, kentin bilim, kültür ve sanat merkezi olan Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nden de övgüyle bahsetti. Başkan Zolan, “Burada daha çok güzel gösteriler olacak. Hep birlikte ‘Söz Sende’ oyununu izledik. Katılımlarınızdan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Yoğun ve stresli bir süreç geçiriyorsunuz, sizleri hem rahatlatalım, hem şehrimizi tanıtalım, hem de Büyükşehir Belediyemizin yaptığı çalışmaları gösterelim istedik” dedi. Gençlere eğitim hayatında başarılar dileyen Başkan Zolan, “İnşallah gönlünüzdeki üniversitelere gideceksiniz. Arzum, duam budur. Hangi mesleği yaparsanız yapın, en iyisi ve güzelini yapacaksınız. Bugün arkadaşlarınızla birlikte güzel vakit geçirin” diye konuştu. Konuşmanın ardından Başkan Osman Zolan,  gençlerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
 
 
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku