banner175
Başkan Osman Zolan'ın ‘Halk buluşmaları' Türkiye'ye örnek oldu
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın Ağustos 2015’te başlayarak her ayın ilk salı günü düzenlediği Halk Günü buluşmaları kentteki kamu kurumlarına örnek oldu.



Örnek projesiyle yine tüm kamu kurumlarını peşinden sürükleyen Başkan Osman Zolan, 19 ay önce Halk Günü buluşmalarını başlattı. Her ayın ilk Salı günü vatandaşlarla kucaklaşarak birebir yaptığı görüşmelerle istek, sorun, görüş ve önerilerini dinleyen Başkan Osman Zolan, her halk gününde sabah erken saatlerden başlayarak akşam saatlerine kadar Denizlilileri dinledi. Bugüne kadar yaklaşık 10 bin kişiyle görüştüğü ifade edilen Başkan Osman Zolan, Halk Günü buluşmalarında 18 ayı geride bırakıp 19’uncu aya girerken tüm kamu kurumlarına da örnek olmaya başladı.
 
Örnek proje yurt geneline yayıldı
 
Başkan Osman Zolan’ın başlattığı örnek proje İçişleri Bakanlığının talimatı ile Türkiye’deki tüm illere yayıldı. Denizli Valiliği Aralık 2016’da ilk Halk Gününü başlattı. Denizli Valiliğinin ardından ise Başkan Osman Zolan’ın yurt geneline yayılan örnek projesini Şubat 2017’de Pamukkale Belediyesi başlattı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, belediye binasında vatandaşlarla her ayın ilk pazartesi günleri görüşmelerine başladı.
 
Merkezefendi’den değişik bir halk buluşması

Başkan Osman Zolan’ın 19 ay önce başlattığı Halk Günü buluşmalarını önce Denizli Valiliği daha sonra Pamukkale Belediyesi ve son olarak bu ay henüz ilkini düzenleyen Merkezefendi Belediyesi oldu. Başkan Osman Zolan’ın vatandaşlarla özel olarak karşılıklı görüştüğü Halk Günü’nde Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun vatandaşların sorunlarını herkesin bulunduğu salonda dinlemesi ise dikkatleri çekti.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku