banner175
Başkan Zolan: '6 yılda 245 bin kişiye ücretsiz spor kursu verdik'
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesinin ücretsiz spor kurslarında eğitim veren antrenör ve eğitmenlerle bir araya geldi. Çamlık Mesireliği'nde düzenlenen programa Başkan Zolan'ın yanı sıra Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Faruk Özer, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Süleyman Akbulut, Spor Şube Müdürü Murat Aydoğmuş ve beraberindekiler katıldı. Başkan Zolan burada yaptığı konuşmada, salgın nedeniyle ara verdikleri spor kurslarını yeniden başlattıklarını belirterek, birçok branşta kurs başvuruları aldıklarını söyledi. 7'den 70'e spor yapmak isteyen herkese, istedikleri branşta spor yapma imkanı sunduklarını ifade eden Başkan Zolan, "Tesislerimiz ve eğitmenlerimiz hazır durumda. İnşallah kurslarımıza başvuran çocuklarımıza, gençlerimize, hanım kardeşlerimize, beylere eğitimler vereceğiz. Tabii ki eğitimlerimiz salgın önlemleri ve kuralları çerçevesinde, maske-mesafe-hijyen şartlarına dikkat edilerek verilecek" dedi.

"Yoğun talep var"

Başkan Zolan konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bu çerçevede vatandaşlarımızın sağlık sistemini daha da güçlendirmek, kendilerini daha zinde tutmalarını sağlamak adına spor yaptırmaya devam edeceğiz. Gençlerimizden, hanım kardeşlerimizden çok yoğun talep var. Talep eden vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek bizim görevimiz. Her branşın deneyimli antrenörleri olarak sizler de eğitimler vereceksiniz. Bizler de her zaman sizlerin ve vatandaşlarımızın yanında olacağız." Kursları başlatarak hem vatandaşların sağlığını korumaya hem de spor yapma alışkanlıklarını artırmaya katkı koyacaklarına dikkati çeken Başkan Zolan, "Ben sizlere başarılar diliyorum. Kurslarımıza gelen tüm vatandaşlarımıza, kendi sağlıklarına vermiş oldukları önemden dolayı, spora olumlu bakışlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın taleplerini inşallah en iyi şekilde karşılaşacağız" dedi
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku