banner175
Başkan Zolan: 'Ali Marım Bulvarı Muhteşem Olacak'
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kentin önemli trafik arterlerinden biri olan Ali Marım Bulvarı’nda başladıkları çalışma kapsamında, bölgede incelemede bulundu. Başkan Zolan'a Genel Sekreter Yardımcıları Serhat Akbulut ve Ömer Faruk Özer, Fen İşleri Dairesi Başkanı Nuriye Çevni, Ulaşım Dairesi Başkanı Cem Bağcı, Park ve Bahçeler Dairesi Başkanı Merve Sakarya Serim ve beraberindekiler eşlik etti. Çalışanlarla sohbet edip kolaylıklar dileyen Başkan Zolan, Denizli'nin ana arterlerinden ve en önemli ulaşım hatlarından birisinde olduklarını ifade etti. Söz konusu çalışmanın Ali Marım Bulvarı, Hasan Gönüllü Bulvarı, Başkarcı Yolu olarak bilinen Cumhuriyet Caddesi ile Göveçlik Yolu kesişiminde olduğunu belirten Başkan Osman Zolan, burada yapılan projenin çok önemli bir ihtiyaca yanıt vereceğini söyledi. Başkan Zolan, çalışmaların tamamlanmasının ardından bölgenin daha güvenli, modern ve konforlu bir kavşağa sahip olacağını söyledi.


"Önemli kavşak noktalarından birisi"

Kent trafiğini daha güvenilir ve konforlu bir şekilde olmasını sağlamak adına bölgede yeni bir düzenlemeye gittiklerini belirten Başkan Zolan, "Trafik akışının daha seri olması, can güvenliği ve konforlu bir geçiş sağlamak adına sürücü pisti olarak da kullanılan Ali Marım Bulvarı’nda bir çalışma yapıyorduk. Akışın daha seri ve güvenli olması adına bu kavşağımızda da bir çalışma yapalım istedik. Çünkü bu bölge şehrimiz için önemli kavşak noktalarından birisi" dedi. Kavşak düzenlemeleri sırasında tüm altyapı çalışmalarını tamamlayarak ilerlediklerini kaydeden Başkan Zolan, düzenleme sırasında vatandaşların gösterdiği sabırdan dolayı teşekkür etti. 


"Denizlimiz her geçen gün daha da güzelleşiyor"

Başkan Zolan sözlerine şöyle devam etti: "Çalışmalarımızı zaman zaman gelip burada inceliyoruz. İnşallah kısa zamanda hizmete almayı ve vatandaşlarımızın konforu, rahatlığı ve güvenliği yaşamalarını arzu ediyoruz. Ali Marım Bulvarı muhteşem olacak. Denizlimiz her geçen gün daha da güzelleşiyor. İnsanlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyoruz. Bu noktada bir ihtiyacı daha karşılamak ve Denizlimizin ulaşım noktasındaki sorunlarını çözmek noktasındaki gayretlerimizi sürdürüyoruz. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.  


 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku