banner175
Başkan Zolan Büyükşehir Belediyespor sporcularını uğurladı
 Denizli Büyükşehir Belediyespor Yüzme Takımı sporcuları Türkiye Yüzme Federasyonu 11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Ligi'nde mücadele etmek üzere Isparta'ya gitti.
 
Genç sporcular ve teknik kadrodan oluşan 40 kişilik Büyükşehir Belediyespor Yüzme Takımı 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'ndan uğurlandı.
 
Uğurlamaya, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Faruk Özer, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Süleyman Akbulut, Spor Şube Müdürü Murat Aydoğmuş ve sporcuların aileleri katıldı.
 
Genç sporcular ve teknik heyetle bir süre sohbet ederek başarılar dileyen Başkan Osman Zolan, Isparta'ya hareket eden kafileye sporcuların aileleri birlikte el salladı.
 
"SPOR SAĞLIK VE MUTLULUK DEMEKTİR"
Aslolanın sağlıklı bir gelecek için spor yapmak olduğunu, bunun ardından ise başarının mutlaka geleceğini kaydeden Başkan Zolan, "Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak 20'nin üzerinde branşta spor kurslarımız var. Tüm hemşehrilerimi en az bir dalda spor yapmaya davet ediyorum. Çünkü spor sağlık ve mutluluk demektir" dedi.
 
21-22 Kasım'da Isparta'da düzenlenecek grup müsabakalarında dereceye girecek takımların Türkiye finaline katılacağı belirtildi.
 
 
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku