banner175
Başkan Zolan Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak demokrasinin temel taşlarından biri olan basının vatandaşların haber alma özgürlüğünün en etkili aracı olduğunu söyledi. Tarafsız, özgür, ilkeli ve basın etik ahlak kurallarına uyan bir medyanın toplumsal gelişmenin sağlanmasında önemli bir yeri olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, “Gazetecilerin en önemli vasıfları, gücünü halktan alarak elde ettiği haber ve bilgileri kamuoyuna objektif bir biçimde yansıtmalarıdır. Bu anlamda görevlerini yapmak için en zor şartlar altında dahi canla başla çalışan basın mensuplarımızı yürekten kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Teknolojinin hızla geliştiği, sosyal medya olarak nitelendirilen anlık haberleşme ve bilgi paylaşımlarının arttığı günümüzde medyanın üzerine düşen sorumlulukların daha da arttığına dikkati çeken Başkan Zolan, “Özellikle pandemi döneminde şehrimizde görev yapan yerel ve ulusal medya mensuplarımızın fedakarca çalışmaları bizlere de önemli katkılar sağlamıştır. Bu açıdan tüm basın mensuplarımıza ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Vatandaşla kamu arasında köprü görevi üstlenen basın mensuplarının yaptıkları haber, yorum ve görüşle kentsel çalışmalara önemli katkılar sağladığını belirten Başkan Zolan, şunları kaydetti: “Demokrasimizin vazgeçilmez unsuru olan gazetecilerimize desteğimiz, dün olduğu gibi bugün de sürecektir. Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin sesi olmak için büyük bir özveriyle çalışan basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, ebediyete irtihal eden gazeteci kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.”

 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku