banner175
Başkan Zolan gençlerin bayram sevincini paylaştı
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Denizli ve Türkiye'yi başarıyla temsil eden Denizli Büyükşehir Belediyespor'un sporcuları ile bir araya geldi. Programa Başkan Osman Zolan'ın yanı sıra Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serhat Akbulut ve Ömer Faruk Özer ile Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Süleyman Akbulut, Spor Şube Müdürü Murat Aydoğmuş, Denizli Büyükşehir Belediyespor sporcuları ve aileleri katıldı. Başkan Zolan program kapsamında ilk olarak Denizli Büyükşehir Belediyesi Geleneksel Spor Oyunları Kompleksi ve Atletizm Pisti’nde Denizli Büyükşehir Belediyespor Yağlı Güreş, Okçuluk, Atletizm ve Çocuk Atletizm Takımı sporcuları ve aileleri buluştu. Bir süre sporcuların antrenmanlarını izleyen Başkan Osman Zolan, Okçuluk Takımı ile sohbeti esnasında ok atışı da yaptı. Sporcu ailelerinin istek ve önerilerini de dinleyen Başkan Zolan, çocuklara satranç takımı hediye etti.

Genç judocuya doğum günü sürprizi

Çocukların yoğun sevgi gösterisinde bulunduğu Başkan Osman Zolan daha sonra Büyükşehir Belediyesi Karahasanlı Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’nde yüzme takımı sporcuları ve aileleri ile bir araya geldi. Sporcuların gerek ulusal, gerekse uluslar arası müsabakalarda Denizli’yi gururla temsil ettiklerini ifade eden Başkan Zolan, herkesin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı. Başkan Zolan son olarak Büyükşehir Belediyesi İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’nde Yüzme, Taekwondo, Karate, Judo ve Masa Tenisi takımı oyuncuları ile buluştu. Sporcuların yeteneklerini sergilediği program büyük ilgi çekerken Başkan

Osman Zolan, burada Denizli Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı sporcusu İbrahim Emirhan Kamaz’ın 13. doğum gününü sürpriz bir pasta ile kutladı.

Minik judocunun akıl almaz gösterisi

Bir süre masa tenisi oynayan Başkan Osman Zolan, Karate ve Judo Takımı'nın gösterilerini izledi. Minik judocu Kuzey Çetin'in kendisinden kat kat ağırlıktaki sporcuları omzunun üstünden attığı "ippon seoi nage tekniği" büyük alkış aldı. Gösterinin ardından judogi giyen Başkan Osman Zolan, sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda spora gönül vermiş genç sporcularla buluşmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman gençlerin yanında olduklarını dile getiren Başkan Osman Zolan, “Büyükşehir Belediyesi olarak hocalarımızın nezaretinde gençlerimize 20 ayrı branşta spor yaptırıyoruz. 4 yaşından başlayarak her yaşa istediği branşta spor yapma imkanı sunuyoruz" dedi.

“Gençlerimiz çok mutlular“

"Çocuklar ve gençler bizim geleceğimiz" diyen Başkan Zolan, "Gençlerimize spor yaptırarak onları ruhen ve bedenen geleceğe hazırlıyoruz. Gelecek gençlerle daha güzel olacak. Spor yaparak aynı zamanda disiplin, ekip ruhu kazanıyorlar. Sağlıklı bir şekilde de enerjilerini atmış oluyorlar. Onları masa başından, sanal ortamdan uzaklaştırmamız gerekiyor. Spor yaptırabilirsek, sanal değil gerçek arkadaşlarıyla buluşturabilirsek bunu kendimize başarı addediyoruz“ diye konuştu. Başkan Zolan, şunları kaydetti. “Gençlerimiz cıvıl cıvıl çok mutlular. Gençlerimizin gözlerindeki o ışıltıyı gördükten sonra iyi ki spor tesislerimizi yapmışız, çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın kullanımına açmışız diyoruz. Ben buradan tüm Denizlili hemşehrilerimize, çocuklarımıza, gençlerimize mutlaka spor yapmaları çağrısında bulunuyorum. Biz spor yapma noktasında ücretsiz her türlü imkanı sunuyoruz. Ben tekrar hemşehrilerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum.”
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku