banner175
Başkan Zolan gençlerle buluştu

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin geleneksel olarak düzenlediği Cankurtaran Yaz Kampı renkli görüntülere sahne oldu. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi Gençlik Meclisi gönüllüleri ile Genç Kızılay, Genç Yeşilay, SİYAMDER, Ahbap Denizli ve Genç Memur-Sen üyelerinin bulunduğu hafta sonu kamp programına katılarak gençlerle buluştu. Başkan Zolan’a Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci ile Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Tunahan Birden ve beraberindekiler eşlik etti. Gençlerle bir süre sohbet ederek dertlerini dinleyen Başkan Zolan, burada düzenlenen ok atışlarına katıldı. Renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikte Başkan Zolan’ın profesyonelleri aratmayacak şekilde ok atışı yapması gençlerden büyük alkış aldı. Başkan Zolan daha sonra Denizli temalı geri dönüşüm atölyesinde gençlerin yaptığı eserleri inceledi.
 
“Sizler bizim geleceğimizsiniz”
 
Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Tunahan Birden, üç gün dolu dolu süren kampın çok verimli geçtiğini belirterek, bu süreçte Denizli temalı geri dönüşüm atölyesi, ilkyardım ve halk oyunları eğitimleri, müzik gösterileri, belgesel, iletişim semineri ve değerler eğitimi düzenlediklerini söyledi. Birden, gençler için tüm imkanlarını seferber ederek her zaman yanlarında olan Başkan Zolan’a teşekkür etti. Başkan Zolan ise, gençler için tüm imkanlarını seferber ettiklerini belirterek, “Gençlerimizi geleceğe hazırlamamız, donanımlarını artırmamız gerekiyor. Amacımız daha donanımlı, sanat ve kültürle iç içe kendini geleceğe hazırlayan özgüvenli gençler yetişmesine katkıda bulunmaktır. Çünkü sizler bizim geleceğimizsiniz” diye konuştu.
 
 

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku