banner175
Başkan Zolan: Günlük değil, asırlık hizmetler yapıyoruz
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Çamlık’ta mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Başkan Zolan, burada yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “Cumhurbaşkanımızın talimatı, Başbakanımızın kararıyla 19 Ekim, Muhtarlar Günü olarak kutlanmaya başladı. Ben öncelikle Sayın Cumhurbaşkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız muhtarlığın ne kadar önemli olduğunu tüm Türkiye’ye gösterdi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde her birinizi sırayla davet ediyor. Sizlerin taleplerini dinliyor. Muhtarlık demek demokrasinin, yerel yönetimlerin başladığı yer demek. Onun için sizler millet ile devlet arasında köprü vazifesi görüyorsunuz.”  
 


“Muhtarlığın ne kadar önemli olduğunu biliyoruz”

 
Büyükşehir Belediyesine bağlı 622 mahalle olduğunu belirten Başkan Zolan, “Bu noktada muhtarlığın ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Sizlerle devamlı temasta olmayı arzu ediyoruz. Sizler bize geldiğinizde randevun var mı diye sorulmaz. Muhtarlarımız randevusuz gelme hakkına sahipler. Çünkü siz binlerce insanımızın derdine derman olmak için geliyorsunuz. Sizler bizim çalışma arkadaşlarımızsınız. Bu şehirde ne güzellik varsa bunu birlikte başarıyoruz” diye konuştu.
 
“Asırlar boyu hizmet edecek eserler bırakacağız”
 
6 ay önce başladıkları 121 Dev Projenin son hızla devam ettiğini kaydeden Başkan Zolan, “Denizli şantiye havasına döndü. Her tarafta çalışma var. Ortada eser bırakma ve milletin derdine derman olma kaygısı var. Vatandaşlarımız sizlere geliyor. Sizler de bu işin doğru olduğunu onlara anlatıyorsunuz. Biz torunumuzun torunun göreceği işlere imza atıyoruz. Günlük işler değil asırlar boyu hizmet edecek eserler bırakacağız”  dedi.
 


“Denizli fersah fersah önde”

 
Denizli’nin komşu illere ve yeni büyükşehir olan belediyelere göre fersah fersah ileride olduğunu ifade eden Başkan Zolan, sözlerine şöyle son verdi: “Şehir dışındaki ziyaretlerimizde Denizli’nin değişimini ve güzelliğini çok net bir şekilde ifade ediyorlar. Bunu birlikte başardık, birlikte güzellikler yapmaya devam edeceğiz. 19 Ekim Muhtarlar Gününüz kutlu olsun.”
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku