banner175
Başkan Zolan, kapalı yollar ve kavşaklarla ilgili konuştu, net tarih verdi
Başkan Zolan’ın 7 dakikalık konuşmasında öne çıkan başlıklar ve tarihler şöyle:
 
HAL KAVŞAĞI
Orada yeni bir çevreyolu yapıyoruz. Bölge için çok gerekli bir kavşaktı. İzmir yönünden trafiği üstten vereceğiz. Ocak sonu en geç 10 Şubatta bitirömeyi hedefliyoruz.
 
SANAYİ KAVŞAĞI
 
Bakırlı Kavşağı’na yardımcı olması için 1 ve 2’nci Sanayi ile 3’ncü Sanayi’yi birbirine bağlayacak, yaya ve taşıt kullanımı için iki gidiş iki geliş şeklinde yapıyoruz. Denizli’de yeni bir teknoloji kullanarak daha sağlam olmasını sağlıyoruz. Bu kavşağımız da 15-20 Ocak’ta hizmete girer.
 
ÜÇGEN KAVŞAĞI
Üçgen Kavşağı Denizli’nin kalbi… Orası çok çok önemliydi. 15 dakika kadar ışıklarda bekleniyordu. Stres yaratan bir kavşaktı. Üzerinde detaylı çalıştık. Ama şimdi sona yaklaştı. Antalya - İzmir yönündeki trafiğin akacağı viyadükleri 15 Ocak’ta hizmete alacağız. Ardından etap etap yan yolları hizmete alacağız.
 
KAPALI YOLLAR NE ZAMAN AÇILACAK?
Aynı zamanda şunun da müjdesini vereyim… Etap etap altyapısı biten yerlerin üst yollarını yapıyoruz. Yol konforu anlamında, kapalı yol anlamında hiçbir şey kalmayacak. Denizli’deki kardeşlerimiz çok sabrettiler, inşallah güzelliği de hepimiz göreceğiz. Denizli, bunlar bittiğinde birçok şehirden farklı olarak alt ve üstyapısı bitmiş, kavşakları bitmiş bir il olacak.
 
SIKINTI VAR AMA GEÇİCİ
Özellikle sürücülerimiz bir sıkıntı çekiyor ama bu geçici… Bittiğinde çok güzel olacak ve çok rahatlama sağlayacak.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku