banner175
Başkan Zolan, koltuğunu Elif Yılmaz'a devretti
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Atatürk Ortaokulu öğrencisi Elif Yılmaz, Atatürk Ortaokulu Müdürü Salim Özel ve Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.
 
Başkan Zolan, ziyarette koltuğunu Atatürk Ortaokulu öğrencisi Elif Yılmaz’a devretti. Başkanlık makamına oturan Elif Yılmaz, çevre temizliği, yeşil alanlar, gezi turları ve çocuklar için özel etkinlikler gibi hayata geçirmek istediği projelerini Başkan Zolan’la paylaştı.
 
Yılmaz’ın birbirinden güzel projelerine tam not veren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, önerilerden büyük bir memnuniyet duyduğunu belirterek çocuklara yönelik Büyükşehir Belediyesinin Denizli’de gerçekleştirmiş olduğu yatırımlardan bahsetti. 
 
BAŞKAN ZOLAN’IN OYU ELİF YILMAZ’A
Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan Başkan Zolan, Elif Yılmaz’ı projeleri nedeniyle tebrik ederek, “Gelecekte Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olursan ve bu fikirler devam ederse sana oy veririm" dedi.
 
Milli Eğitim Müdürü Ekici ise kabulden dolayı Başkan Zolan’a teşekkür ederek, Büyükşehir Belediyesinin eğitim yatırımlarından övgüyle bahsetti. Ekici, “Eğitim şehri Denizli diyorsak, Denizli Büyükşehir Belediyesi bunun en güçlü ayağıdır” ifadelerini kullandı.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku