banner175
Başkan Zolan: Sosyal medya paylaşımlarını dikkate alıyoruz
Denizli Büyükşehir Belediyesi ve yaklaşık 8 ay önce kurulan 200 binin üzerinde takipçiye ulaşan Denizli Trafik ve Yaşam Grubu işbirliği ile Yaza Veda Pikniği düzenlendi.
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kendilerinin de Denizli Trafik ve Yaşam Grubunu takip ettiğini belirterek, "Arkadaşlarımızın paylaşımlarından bazı hususları bizlerde gündemimize alıyoruz ve çözüm noktasında gayret ediyoruz. Tabi ki teşekkürlerini de alıyoruz, eleştirilerini de alıyoruz. Amaç burada dayanışmayı sağlayarak güzellikleri paylaşmak. Hem de sıkıntıları ilgili yerlere aktarmak" dedi. Sanal dünyada oluşturulan bu dostluğu gerçek dünyada bir araya getirmeyi istediklerini anlatan Başkan Zolan, "Burada düzenlediğimiz piknikle aile olarak hep beraber buluşalım istedik" diye konuştu.
 
"İstekleri dikkate alıyoruz"
 
Katılımın çok yoğun olduğunu ifade eden Başkan Zolan, "Büyük şehirlerde en büyük sorun trafik. Tabi Denizlimizde de bazı sıkıntılar var, onların çözümü noktasında gayret gösteriyoruz. Yeni kavşak düzenlemeleri, üst geçitler, yollar, otoparklar gibi birçok çalışmamız var. Arkadaşlarımızdan gelen istekleri de dikkate alıyoruz. Ben bu duyarlılıklarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Katkı sağlamaya herkes devam etsin, Denizlimizde güzellikler paylaşılsın. Tabi ki sıkıntılar da aktarılsın haberdar edilsin ve hepimiz yararlanalım. Ben oradaki paylaşımları dikkate alıyorum ve takip ediyorum" dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku