banner175
Başkan Zolan ustalığını gösterdi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan 2004 yılından bu yana belediyede aktif görevde. Onun döneminde yapılan köprülü kavşaklar trafiğe can suyu verdi. Denizli’nin en önemli iki kavşağının yapımı ise adeta Başkan Zolan’ın ‘Ustalık dönemi’ne denk geldi.
 

Yıllardır özlemi kurulan Üçgen Köprülü Kavşağı ile birlikte paralel olarak yapımına başlanan Zeybek Kavşağı Başkan Zolan’ın ustalığını gösterdiği bir çalışma oldu. Başkan Zolan’ın “100 günde bitecek” dediği kavşak tam 100’ncü gününde hizmete açıldı.
 

Ustalık tabii ki önemli... Çünkü Denizlililer daha birkaç ay önce komşu il Aydın ile ilgili şikayetlerini dile getiriyordu. Çünkü CHP’li Aydın Büyükşehir Belediyesi Denizlililerin de sıklıkla kullandığı yol üzerine köprülü kavşak yapmak için işe girişti ama inşaat işkenceye döndü.
 
Astim Kavşağı için bir hedef konulmamıştı ama Denizli’nin 100 günde bitirdiği işi Aydın Büyükşehir Belediyesi tam 350 günde bitirdi.
 


Aydınlılar da bu inşaat sırasında çileden çıkmıştı. Ancak Bir anket şirketinin yaptığı iddia edilen bir ankette Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu birinci çıkmıştı. Ardından yapılan haberlerde Çerçioğlu’nun anket şirketine 300 bin liradan ödeme yaptığı ve bu sayede birinci çıktığı iddia edilmişti.
 
banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku