banner175
Başkan Zolan, yeni stadın yerini açıkladı
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yeniden aday gösterilmesinin ardından Ak Parti il binasında Ak Partili belediye başkanlarıyla birlikte basın toplantısı düzenledi. Toplantının sohbet bölümünde Başkan Zolan, konuşu Denizlispor’a getirdi ve yeni stat için net konuştu.
 
Başkan Zolan, Denizlispor’un Giresunspor karşısındaki başarısını ve 10 binden fazla futbolseverin maçı izlediğine dikkat çekerkenr, yeni stadın yerini de açıkladı. Başkan Zolan, “Kentimize yakışır, Denizlispor’a yakışır yeni bir statla ilgili sözümüz olmuştu. Yeni stat Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından projelendirildi. Bizde yerini tam olarak belirledik. Meclisimizden de karar geçti. Yeri ise Ankara-İzmir Çevre yolu Pamukkale Kavşağı’nın hemen yanında. İnşallah yakın bir zamanda çalışmalara başlayacağız. . O stat tamamdır Allah’ın izniyle. Yıkılacak olan stadımızın yeri yeşil bir doku, millet bahçesi olacak. O bölgede kentimize hayırlı olsun” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku