banner175
Başkan Zolan'dan Denizli'ye dev hediye
Başkan Zolan Denizli’ye önemli müjde verdi. Büyükşehir Belediye Meclisi’nin yeni yılın ilk toplantısına başkanlık eden Zolan, Lise Caddesi’ndeki Çıtır Kavşağının önemli girişimler sonucu düzenleneceğini söyledi.
 
Müjde öncesi Ankara’ya adeta kamp kuran Başkan Zolan,, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin de desteğiyle 11. Komando Tugayı’nın alt kısmında bulunan, Çıtır kavşağı olarak da bilinen bölgeyle ilgili çalışmaların tamamlandığını söyledi.
 
Ankara’da Milli Savunma Bakanlığı ile protokol imzaladıklarını belirten Başkan Zolan, “Bu bizim için çok önemli bir gelişme. Askeriyenin alt kısmını alıp, burada yeni bir kavşak düzenlemesi yaparak, yaşanan trafik sorununu ortadan kaldırmak istiyorduk. Bunun için de uzun süredir temaslarımızı sürdürüyorduk. Milli Savunma Bakanlığı ile anlaşmaya vardık. 7 milyon lira istimlak bedeli olan bölgeyi bedelsiz olarak aldık. Hem projeyi hayata geçirebileceğiz, hem de belediyede önemli bir kaynak kaldı” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku