banner175
Benim Mahallem'e marka tescili
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi tarafından hayata geçirilen Benim Mahallem Projesi’ne katılan mahalle muhtarları Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile bir araya geldi. Kent Konseyi’nde gerçekleştirilen toplantıya, Başkan Osman Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kent Konseyi Meclis Başkanları ve Benim Mahallem Projesi’ne dahil olan muhtarlar katıldı. Toplantıda, mahalle ölçeğinde yönetim birimi oluşturarak, karar süreçlerine halkın katılımının sağlanması ve mahallenin ortak ihtiyaçlarının belirlenerek, mahallenin yaşam kalitesinin geliştirilmesinin hedeflendiği Benim Mahallem Projesi'nin, Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından tescillendiği açıklandı.
 
Benim Mahallem'den ilk yardım projesi geliyor
 
Kent Konseyi Başkanı Değirmenci, burada yaptığı konuşmada, Benim Mahallem Projesi kapsamındaki mahalle meclislerinin kurulma sürecini anlatarak, mahalle muhtarları başkanlığında oluşturulan meclislerin pek çok konuda önemli bir işleve sahip olduğunu söyledi. Değirmenci, "Hep söylediğimiz şu: Biz sizlerin adınıza bir şeyler düşünmeyelim. Biz mahallenizde sizlerin talebi, sorunları neyse onları çözme gayreti içerisinde olalım. Kent Konseyi’nin çalışma mantığı bu. Buna ilişkin epey talep aldık. Somutlaştırdığımız 'ilk yardım' projemiz var. Bunu planlayıp ilk proje olarak hayata geçireceğiz” diye konuştu.
 


“Kent Konseyi bir çatıdır”
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, Kent Konseyi’nin herkesin içerisinde olduğu, tüm sorunların ortaya konduğu ve çözüm yollarının arandığı bir çatı olduğunu ifade etti. Başkan Osman Zolan, “Kent Konseyimizin bünyesinde kadın, gençlik, engelliler ve çocuk meclisimiz var. Kent Konseyi çatısı altında birçok çalışmamız var, bunlarda birisi de Benim Mahallem projesi. Bu çerçevede mahallelerimizdeki insanlarımıza temas edebilmek, onların taleplerini, isteklerini alabilmek, onların gözünden bakabilmek istiyoruz” dedi.
 
“İnsanlarımızın mahallesini sahiplenmesi çok önemli”
 
Benim Mahallem projesi ile pek çok sorun ya da ihtiyacın hızlı bir şekilde çözülebileceğine dikkati çeken Başkan Zolan, “Sizler sıkıntıları ortaya koyacaksınız, Kent Konseyimizdeki arkadaşlarımızla beraber istişare ederek bunları çözeceğiz. Denizlimizi hep birlikte daha mutlu hale getireceğiz. İnsanlarımızın mahallesini sahiplenmesi, mahallesi ile ilgili konuları gündeme getirmesi çok önemli. Belediye dendiği zaman yol, kaldırım, altyapı akla geliyor ama esas olan insandır. İnsanlarımızı donanımlı hale getirmemiz gerekiyor” diye konuştu.
 
"Benim Mahallem Denizlimizin projesidir"
 
Konuşmanın ardından Kent Konseyi Başkanı Değirmenci, Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından tescillenen Benim Mahallem Projesi'nin Marka Tescil Belgesini Başkan Osman Zolan'a sundu. Patentin hayırlı olmasını dileyen Başkan Zolan ise, "Benim Mahallem Denizlimizin projesidir. Artık patenti bize ait. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı. 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku